BARTINDA KANKA POLİS KİTAP HEDİYE ETTİ

Bartın ?ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen Fatih İlkokulu ve Fatih Orta Okulu öğrencilerine Çocukların Sevgili Kahramanı Kanka Polis kitap hediye ettiler.

Türk Dünyasından Haberler 23.11.2015 11:10:22 0
BARTINDA KANKA POLİS KİTAP HEDİYE ETTİ

Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen Fatih İlkokulu ve Fatih Orta Okulu öğrencilerine Çocukların Sevgili Kahramanı Kanka Polis kitap hediye ettiler.

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri Orduyeri Mevkiinde bulunan Bartın ‘ın köklü ve başarılı okulları arasında gösterilen Fatih İlkokulu ve Fatih Orta Okulu ‘nu ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun iyi dilekleri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ tarafından öğrencilere iletilirken, öğrenciler Polis Amca ve Polis Ablalarına bol bol kitap okuyacaklarına dair söz verdiler. Düzenlenen ziyarette artık Bartın ‘lı çocukların yakından tanıdığı ve çocukların sevgili kahramanı olan Kanka Polis çocuklara kitap hediye etti. Kitapları Kanka Polisin elinden alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın ilinde öğrencilere hediye edilen kitap sayısının 900 adeti bulduğu öğrenildi. Yetkililer İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap dağıtmaya devam edileceğini özellikle belirttiler.

Bilindiği gibi Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülmeye başlanmış olan “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında M.E.B. tarafından onaylanmış olan Yüz Temel Eserden 2500 adet temin edilmişti. Kitaplarla birlikte özel olarak hazırlatılan kitap ayıraçları da öğrencilere hediye ediliyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04