BARTIN EMNİYETİNDEN GENÇLERE MUHTEŞEM ÇANAKKALE GEZİSİM

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bartın ?lı öğrenciler Çanakkale ve İstanbul İllerine muhteşem bir gezi düzenlediler.

10.11.2015 16:46:20 0
BARTIN EMNİYETİNDEN GENÇLERE MUHTEŞEM ÇANAKKALE GEZİSİM

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Bartın ‘lı öğrenciler Çanakkale ve İstanbul İllerine muhteşem bir gezi düzenlediler.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından‘’Geleceğiniz, geleceğimizdir.’’ sloganı ile hazırlanarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın ‘lı öğrenciler için  Çanakkale ve İstanbul İllerine muhteşem bir gezi düzenlendi.

Bartın İl Merkezinde bulunan 13 farklı lise ve dengi öğrenciler için özel olarak hazırlanan Çanakkale ve İstanbul İlleri gezisi tam anlamıyla muhteşem. Gezinin ilk günüde Çanakkale İlinde bulunan şehitlikleri, Şehitlik Abidesini ve Müzeleri ziyaret edecek öğrencilere Çanakkale Destanımızı hatırlatan çeşitli hediyeler de takdim edilecek. Gezinin ikinci günün İstanbul İlinde 3 Yıldızlı Turistik bir otelde konaklayacak olan öğrenciler İstanbul İlinde bulunan birçok Sarayı, Kültürel ve Tarihi Yerleri ve Boğazı gezecekler. Gezi boyunca yapılan tüm harcamalar projeden karşılanırken, geziye 2 farklı seferde lise öğrencisi, öğretmen, gençlik lideri, sağlık görevlisi, psikolog ve emniyet personeli olmak üzere toplam 96 kişi katılacaklar. Gezi süresince geziye katılanlara profesyonel rehberler eşlik edecekler.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri” isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti. Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile  Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan  etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinlikler bulunuyor.

Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisine katılan ilk grupta bulanlar Bartın İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasından  Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun iyi dilekleri

İle yolcu edildiler.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00