BARTIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler için özel olarak düzenlenen ??Şanlı Bayrağım?? isimli 2. Fotoğraf yarışmasına polislerin ilgisi yoğun oldu.

Türk Dünyasından Haberler 5.08.2015 13:13:25 0
BARTIN  EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polisler için  özel olarak düzenlenen ‘’Şanlı Bayrağım’’ isimli 2. Fotoğraf yarışmasına polislerin ilgisi yoğun oldu.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü personelinin katılacağı Eğitim Şube  Müdürlüğü Kültürel Faaliyetler Büro Amirliği koordinesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile ortaklaşa 2. Fotoğraf Yarışması düzenlenmişti. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli personellerin aralarında birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi, iş stresinden uzak kalınarak günlük yaşantıda mutlu ve huzurlu bir yaşamın sağlanması gibi bir hedef doğrultusunda düzenlenen 2. Fotoğraf Yarışmasının ismi Şanlı Bayrağım. Fotoğraf yarışmasının Emniyet Teşkilatı mensuplarının sanatla da uğraştığının bilinmesi ile bazı vatandaşların Emniyet Teşkilat Mensuplarına karşı olan olumsuz ön yargılarının azaltılması gibi bir yardımcı hedefi de bulunuyor.

Şanlı Bayrağım isimli fotoğraf yarışmasının düzenlenmesi ile içimizdeki ülke, millet ve vatan sevgisinin dışa yansımasının sağlanarak, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştirilmesi isteniyor. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında görevli personellerinin 01 Temmuz 2015 tarihinden itibaren şahsen başvurmaya başladıkları Şanlı Bayrağım isimli 2. Fotoğraf Yarışması için başvuruların 15 Ağustos 2015 günü saat:17.00 da sona ereceği özellikle belirtilirken,  yarışmaya beklenenden fazla ilgi gösterildiği öğrenildi.

        Bilindiği gibi Şanlı Bayrağım isimli fotoğraf yarışmasında katılacak olan eserler oluşturulacak olan seçici kurul tarafından değerlendirilecek. Yapılan değerlendirmeler sonucunda dereceye girecek  olan eser sahiplerine başta Türk Bayraklı hediyeler olmak üzere çeşitli hediyeler takdim edilecek. Yine fotoğraf yarışması sonrasında dereceye giren eserler ile sergilenmeye değer görülen eserler açılacak olan Şanlı Bayrağım isimli fotoğraf sergisinde sergilenecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90