BALA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜRBÜZ KAZA GEÇİRDİ

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz`ün kullandığı otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu Gürbüz, eşi ve kızı yaralandı

7.10.2015 11:58:33 0
BALA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜRBÜZ KAZA GEÇİRDİ

Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz'ün kullandığı otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu Gürbüz, eşi ve kızı yaralandı.

Edinilen bilgiye göre saat 20:00 sıralarında Gürbüz'ün kullandığı 06 BM 0197 plakalı otomobil, İncek Bulvarında, Erol B. yönetimindeki 59 YF 128 plakalı kamyonla çarpıştı. Kaza da ağır yaralanan Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz araç içerisinde sıkıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Gürbüz'ün olay yerinde kalbi durdu. 112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği Gürbüz'ün kalbi tekrar çalıştırıldı. Kazada eşi Alev Gürbüz ve kızı Hilal Gürbüz de yaralandı. Gazi Hastanesi'ne kaldırılan Gürbüz yoğum bakım ünitesine alınırken, eşi ve kızının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"BABACIM NE OLUR, AÇ GÖZLERİNİ"

Kaza da babasının araçtan çıkmasını bekleyen Hilal Gürbüz uzun süre gözyaşı döktü. Kızı Gürbüz "Babacım ne olur, aç gözlerini" dediği öğrenildi. 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, kazayla ilgili olarak sosyal medya hesabından, "Trafik kazasında ağır yaralanan Bala Belediye Başkanımız İbrahim Gürbüz'e Rabbimden şifa diliyorum. Dualarımız onunla..." paylaşımında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise twitter hesabından olay ile ilgili "Duamız Rabbimizin İbrahim'i ailesine ve dostlarına bağışlaması... Kalbi durduran da, çalışmasına müsade edende Allah... İnşallah şifa bulur" paylaşımını yaptı. 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak kaza ile ilgili twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Trafik kazası sonucu yaralanan Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz kardeşime Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hep birlikte dua edelim" dedi. 

Kadim dostum yol arkadaşım diye nitelendiren Haymana Eski Belediye Başkanı Hacı Aysu ise yaptığı açıklama da, "İbrahim sıradan biri değil, merhametiyle, hoşgörüsüyle insanların gönlünde taht kuran bir isim Rabbim ailesine ve kendisine acil şifa versin. Dualarımızı esirgemeyelim" dedi. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04