Bakan Prof.Dr. Vedat Işıkhan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Mardin 28.06.2023 19:33:00 0
Bakan Prof.Dr. Vedat Işıkhan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı   Prof. Dr. Vedat Işıkhan  Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan  Prof. Dr.  Prof. Dr.  Vedat Işıkhan mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’Milli ve dini müştereklerimizi idrak ettiğimiz müstesna günlerden biri olan Kurban Bayramımız’ı en içten duygularla kutluyor, yüce Allah’tan, başta milletimiz ve İslam alemi olmak üzere tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

 

Kurban kurbiyettir, İbrahimce bir sadakatin, İsmailce bir teslimiyetin zirvesidir. Bayramları bayram yapan ise birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız ve paylaşmamızdır. Bu bayram da yine paylaşacak, yine bir ve beraber olacağız. Doğal afetler dolayısıyla ülkemizin son yıllarda içerisinden geçtiği süreçte, milletçe özümüzde var olan merhamet, dayanışma ve kardeşlik ruhuyla nasıl üstesinden geldiysek, bu manevi atmosfer vesilesiyle yine aynı hasletlerin, millet olma şuurumuzu güçlendireceğine inanıyorum.

 

Bizler bu anlayışla 21 yıldır olduğu gibi aziz milletimize hizmet sevdamızı büyütmeye devam edeceğiz. Ülkemizin çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda kendimize daha büyük hedefler koyarak ilerleyecek, Türkiye Yüzyılını el birliğiyle inşa edeceğiz.

 

Hac ibadetini ifa etmek üzere yolculuğa çıkan vatandaşlarımızın da ibadetlerinin kabulünü ve sağ salim ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum. Kelime manası Hakk’a yakınlıktan gelen bu mübarek günün kardeşlik bağıyla bağlı olduğumuz tüm insanlara yakınlığımızı pekiştirmesini, hanelerimize hayır, huzur ve bereket getirmesini niyaz ediyorum. 'Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

444444444448hjjj99n

1


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00