BAKAN IŞIKHAN'DAN MARDİN 1.CADDE'DE ESNAF ZİYARETLERİ

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mardin 1.Cadde'de Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Mardin 27.06.2023 09:09:00 0
BAKAN IŞIKHAN

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Mardin 1.Cadde'de Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Bakan Işıkhan ziyaret için geldiği Memleketi Mardin'de gazetecilere yaptığı açıklamada, devraldığı Bakanlık görevinde ilk il ziyaretlerinden birini memleketi olan Mardin’e gerçekleştirmenin heyecanı içerisinde olduğunu dile getirerek,  “Bana, baba ocağıma, evime geldiğimi hissettirdiğiniz için en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Biz, her zaman bu toprakların evladı olmaktan gurur duyduk, ata topraklarımızı terk etmedik ve ihmal etmedik.  Ve bizleri yetiştiren, emek veren bu şehre Bakan olarak dönüp hizmet etmek, ilk bayramımızı bir arada geçirmek bizlere nasip oldu, hamdolsun. Şehrimiz, insanlık tarihi kadar eski bir coğrafyanın merkezinde yer alıyor. Mardin ülkemizin en özel illerinden birisidir. Mardin, birçok medeniyete, birçok inanca ev sahipliği yapmış, onları bağrına basmış toprakların adıdır. Mardin kadim bir şehirdir. Buradaki çok kültürlü doku, milli birliğimizin ne kadar güçlü bir temele sahip olduğunu çok açık şekilde ortaya koyuyor. Bununla ne kadar gurur duysak azdır. Mardin kardeşliğin şehridir, Mardin farklılıkların zenginliğe dönüştüğü yerdir. Memleketimizi dünyada gururla temsil eden Mardinli hemşehrimiz Prof. Dr. Aziz Sancar gibi birçok yetişmiş insanımız vardır. Bu yönüyle Mardin, bilimin ve irfanın merkezidir. Mardin milletimize hizmet sevdamızda her zaman yanımızda yer aldı, özünü, aslını, kimliğini hiçbir zaman unutmadı. Biz de devlet olarak ülkemizin her bir ilini büyütürken şehrimize olan vefa borcumuzu da unutmadık.” dedi.

 

Mardin'de gerçekleştirdiği çeşitli ziyaretlerin ardından,Mardin 1.Cadde'de bulunan Esnafları ziyaret eden Bakan Vedat Işıkhan, Esnaflara Hayırlı İşler dileyerek sorunlarını dinledi.

 

Bakan Işıkhan’a Esnaf ziyaretleri  esnasında Ak Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma, AK Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı  Esengül Aydın Sancar ve AK Parti Mardin Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı eşlik etti.

 

Esnaf Ziyareti sırasında vatandaşlar ve ilçedeki turistlerle de selamlaşan Bakan Işıkhan, kent sakinlerinin yaklaşan Kurban Bayramı’nı  da kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19