Bakan Işıkhan'dan Dargeçit ve Midyat İlçelerine Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile beraber Dargeçit ve Midyat İlçelerine Ziyaret gerçekleştirdi.

Mardin 24.09.2023 12:21:00 0
Bakan Işıkhan

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Mardin  Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Tuncay Akkoyun ile beraber Dargeçit ve Midyat   İlçelerine Ziyaret gerçekleştirdi.

 

Dargeçit İlçe girişinde karşılanan Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Dargeçit Belediye'sine geçerek, Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’u makamında ziyaret etti. Dargeçit ilçesinde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alındı.

 

Belediye ziyaretinden sonra Midyat ilçesine geçen Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Belediye Başkanı Veysi Şahin’ e makamında ziyarette bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay Akkoyun Midyat ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Daha sonra Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Midyat Belediyesince 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını kaybeden Gönül Kaykaç adına yapılan parkın açılışına katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Işıkhan, depremde yaşamını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, tedavisi devam edenlere şifa diledi.

Ardından Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Zekiye Midyat Kadın ve Aile Merkezi ile Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre merkezi açılışına katıldıktan sonra, Midyat Estel Hanı Halk Evi ve Kültür Evi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Son olarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, hasbihal eden, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Midyatlılara samimiyetleri, güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür edip, ziyaret, incelemelerini sona erdirdi.

Dargeçit ve Midyat İlçe programına; Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00