Bakan Işıkhan ve Mardin Valisi Akkoyun Yeşilli ve Ömerli İlçelerini Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile beraber Yeşilli ve Ömerli ilçelerini ziyaret etti.

24.09.2023 12:04:00 0
Bakan Işıkhan ve Mardin Valisi  Akkoyun Yeşilli ve Ömerli İlçelerini Ziyaret Etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun ile beraber Yeşilli ve Ömerli ilçelerini ziyaret etti.

 

İlk olarak Yeşilli İlçe girişinde karşılanan Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'i makamında ziyaret etti. Yeşilli Belediyesini ziyaret edilerek, Yeşilli ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alındı.

 

Daha sonra Ömerli ilçesine geçen Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ'a makamında ziyarette bulundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve Valimiz/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun Ömerli ilçesin de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

Ömerli Spor Kompleksi'nde de düzenlenen programa katılan Işıkhan, çocuklara içinde kırtasiye malzemeleri bulunan çanta hediye etti, çocukların ricası üzerine onlarla basket atışları yaptı.

Yeşilli ve Ömerli İlçe programına; Ak Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Ak Parti Mardin Milletvekili Dr. Muhammed Adak, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma eşlik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19