Bakan Işıkhan Midyat’ta incelemelerde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Midyat’a geldi.

Mardin 24.09.2023 10:43:00 0
Bakan Işıkhan Midyat’ta incelemelerde bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan bir dizi açılış ve incelemelerde bulunmak için Midyat’a geldi.

 

Dargeçit Belediye'sini ziyaretinin ardından, Midyat’a gelen Işıkhan, Belediye Başkanı Veysi Şahin'i makamında ziyaret etti. Bakan Işıkhan ilk olarak Midyat Belediyesini ziyaret etti. Burada Belediye Başkanı Veysi Şahin, Belediye meclis üyeleri ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

 

Ziyaretinde Işıkhan'a isminin yazılı olduğu Midyat Belediyespor forması hediye edildi. Belediye Başkanı Veysi Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a ilçede yapılmış, yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçenin sorunlarını dile getirdi.

 

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek ilçe başkanı Atilla Yarış ve partililerle bir süre görüşen Bakan Işıkhan daha sonra Midyat Belediyesince 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Gönül Kaykaç adına yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

 

Kısa bir konuşma yapan Işıkhan, depremde yaşamını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, tedavisi devam edenlere şifa diledi.

 

Ardından Bakan Işıkhan, Zekiye Midyat Kadın ve Aile Merkezi, Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre merkezi, Novm Estel Butik Otel, açılışına katıldı. Midyat Estel Hanı, Kültür Evi’ni ziyaret ederek, incelemelerini sürdürdü.

Yoğun temposuna devam eden Bakan Işıkhan ve beraberindekiler, Millet Bahçesinde onurlarına verilen akşam yemeğine katıldılar.

 

Bakan Işıkhan, daha sonra kuyumcular çarşısına geçti. Ardından Gelüşke Hanı, Telkâri müzesi, Sokak sağlıklaştırma ve devlet konuk evini ziyaret etti. 

 

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bakan Işıkhan ve Vali Akkoyun, Midyatlılara samimiyetleri, güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’a Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, AK Parti Mardin İl Başkanı Vahap Alma eşlik etti. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT
 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19