BAKAN GÜLER SAVUR`DA KONUŞTU

Polisiye Haberler 20.10.2013 13:13:06 0
BAKAN GÜLER SAVUR`DA KONUŞTU


Mardin`de ilçegezilerini sürdüren İçişleri Bakanı Muammer Güler,Savur ilçesinde yaptığı konuşmasında  "Siyasetin bütün yollarını açtık. Zorbalıkla, silahla, zorla bir şeyin olması mümkün değildir. Böyle bir sistemin abat olması da mümkün değil" açıklamsında bulundu..

5  Gündür Mardin ve ilçelerini adaım adaım gezen ve Vatandaşlarla kucaklaşan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin Valisi  Ahmet Cengiz, AK Parti Mardin Milletvekili Abdürrahim Akdağ, İl Başkanı İbrahim Fide,Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,Artuklu İlçe Başkanı  ile Savur ilçesinde esnafı ziyaret ederek bayramlaştı.Her gittiği yerde vatandaşla kucaklaşan Muammer Güler,Vatandaşların  yoğun sevgisi ve ilgisi  ile karşılaştı.Her gittiği yerde kuzu kesilerek sofralar hazırlanan Bakan Güler,Yoğun Proğramı Nedeni ile Proğramını aksatmadan sürdürdü.

Savue ilçesinde  AK Parti İlçe Başkanlığına geçen Güler, Ak Parti ilçe Başkanlığı binasından savurlulara seslenerek,vatandaşlara  çözüm süreci ve demokratikleşme paketinin önemini anlattı.

Herkesin hür iradesiyle seçim yapmasını istediklerini belirten Güler, "Siyasetin bütün yollarını açtık. Zorbalıkla, silahla, zorla bir şeyin olması mümkün değildir. Böyle bir sistemin abat olması da mümkün değil" dedi.

Güler, Savur`daki temaslarının ardından kent merkezindeki çeşitli otellerde düzenlenen 3 düğüne katılarak çiftlerin nikah şahitliğini yaptı.

Zübeyde Güven ve Bünyamin Ağalday, Edibe Gül Aras ve İlkay Çelebioğlu ile Alper Birol ve Emine Burç`un düğününe katılan Güler, kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanlarını gelinlere verdi.

Güler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın çiftlere çocuk sahibi olmaları yönündeki tavsiyesini hatırlatarak, "Güzellikleri beraberce yaşamınızı, zorlukları da birlikte aşmanızı diliyorum. Aile cüzdanını vermeden önce gelin hanım ve damat beye Sayın Başbakanımızın tavsiyesini hatırlatacağım ama burası Mardin. Burada 3`ten başlıyor, en az 5 çocukları olsun. Darısı da buradaki bekarların başına olsun. Allah hayırlı, uğurlu etsin" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER -MARDİN



Anahtar Kelimeler:
24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79