Bakan Sema Ramazanoğlu Mardin`de....

Dünü Diyarbakır`da geçiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,Bugün de Askeri Helikopter ile Mardin`e geçerek burada Temas ve incelemelerde bulunacak.

31.01.2016 11:55:39 0
Bakan Sema Ramazanoğlu Mardin`de....

Dünü Diyarbakır'da geçiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,Bugün de Askeri Helikopter ile Mardin'e geçerek burada Temas ve incelemelerde bulunacak.

Mardin'e gelişinde Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak ve Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu  tarafından karşılanan Bakan Sema Razamazn oğlu byradan Mardin Valiliğine geçti.

Bakan Ramazanoğlu,Mardin'de bulunduğu süre içerisinde,Ak Parti Mardin İl Başkanlığıi ve Eğitimi akasadığı için Mardin'de Eğitim Gören öğrencilerin telafi eğitimi gördüğü okulları ziyaret ederek Öğrenci ve Velileri ile görüşecek.

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da Sabah saatlerinde Mardin'e gelerek,Bakan Sema Ramazanoğlu'nun yapacağı temaslarda bulunacak.Ak Parti yetkilileri tarafından Mardin Havalimanında karşılanan Ceyda Bölünmez Çankırı buradan Mardin Valiliğine geçti.

Göçler nedeniyle Mağdur olan Aileler ve STK'ları ile de görüşmşler yapacak olan Bakan Sema Ramazanoğlu sdaha  sonra Temas ve incelemelerine yönelik olarak yarın toplanacak olan Bakanlar Kuruluna 'da bilgi verecek.

Dün diyarbakırdaki temslarıyla ilgi açıklamada bulunan Bakan Sema Razazanoğlu,Bugün, kadınları, yaşlıları, çocukları, hastaları ve engellileri ziyaret etmek için sahada bulunduklarını anlatan Bakan Ramazanoğlu, onlarla dertleştiklerini ifade etti.

"Sivil Toplum Kuruluşları demokratik yaşamın vazgeçilmez unsurlarıdır" diyen Ramazanoğlu, şu değerlerdirmelerde bulundu:
"Toplumun idaresinde devlet, sivil toplum ile kamu ve medyanın önemli görevleri vardır. Sivil toplum örgütlerinin görevi ve fonksiyonun devletin elinin giremediği, söz söyleyemediği ve var olamadığı yerde sivil toplum vardır. Sivil toplum o alanı doldurur ve toplumun vicdanı olarak çalışmalarına devam eder. Sivil toplum örgütlerinin yapacağı çalışmalarda gelen taleplerin emrindeyiz. Valimize ve milletvekillerimize ilettiğiniz her konu bize de iletilmiş demektir. Yaşanan süreci biliyoruz ve her türlü fitneye karşı, omuz omuza yürüyerek bu şehirde barışı, kardeşliği, sevgiyi ve merhameti beraber inşa edeceğiz."dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15