Tarih: 13.02.2016 14:05

Bakan Ramazanoğlu Mardin`de kahvaltıda Mehmetçikle bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Mardin’de Şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova Kışlasında Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, Alay Komutanı Albay Aladdin Karsavuran ve Kışla Komutanı Albay Ahmet Yalçıner tarafından karşılandı.

Karşılama heyetinden Şehit Jandarma Üstçavuş İlker Düzova Kışlası hakkında bilgi alan Bakan Ramazanoğlu, daha sonra kışlada Mehmetçik ile kahvaltıda bir araya geldi.

Bakan Ramazanoğlu, hemen hemen her hafta Mardin'e geldiğini belirterek, "Askerlerimizle beraberiz. Kışlada beraber kahvaltı yaptık. Silopi'ye geçeceğiz. Uzunca bir süre daha buralardayız" dedi.

Bölgede yapılan çalışmaları yerinde görmek ve çalışmalara katılmak, sahada değerlendirme yapmak için ziyaretlerin devam edeceğini kaydeden Bakan Ramazanoğlu, "Devletin kudretli eli kamu düzenini sağladı. İnsanlar artık 'biz güvendeyiz' diyor. Devletin kudretli elini gösterdiği polisimiz, askerimiz kendi mecrasına çekildikten sonra sahada biz devletin şefkat eli olarak sahadayız. O şefkat elimiz halkımızın sırtında, çocuklarımızın elinde, ailelerimizin içinde" şeklinde konuştu. 
 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —