BAKAN RAMAZANOĞLU:``KADINLARA DESTEĞİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK``

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bilgisayar ve teknoloji dünyasının önemli firmalarından INTEL ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile ortaklaşa yürüttüğü , ?Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Projesi?nin Kapanış Toplantısını gerçekleştirdi.

19.01.2016 14:34:41 0
BAKAN RAMAZANOĞLU:``KADINLARA DESTEĞİMİZ ARALIKSIZ SÜRECEK``

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı  bilgisayar ve teknoloji dünyasının önemli firmalarından INTEL ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ile ortaklaşa yürüttüğü , “Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Projesi”nin Kapanış Toplantısını gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Toplantıda yaptığı açıklamada,şunları söyledi:

''Üç yıl süren proje kapsamında gerçekleştirilen fikir kamplarında; gençlerin, kadınların yaşadığı toplumsal sorunlara hassasiyetle değinilmiş ve konuya ilişkin farkındalıkları arttırılmıştır. 
Fikir Kamplarında geliştirilen çözüm önerileri ile kadınlar için yeni fırsatlar ortaya çıkarılmıştır. Bununla birlikte yenilikçi fikirlere sahip gençler girişimcilik konusunda desteklenmiştir. Söz konusu Proje, 2014 yılı Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu Toplantısında da iyi uygulama örneği olarak Dünya ülkeleri ile paylaşılmış ve büyük bir beğeni ile karşılanmıştır.

Girişimcilik konusunda Bakanlık ve Hükümet olarak kadın girişimcilerimize her alanda destek vermeye devam edeceğiz. Son olarak Genç Fikirler Güçlü Kadınlar Projesinde ki girişimci adayı gençlerimize gösterdikleri azim ve kararlılık için teşekkür ediyorum.''Dedi.

 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 
 

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00