BAKAN OSMAN AŞKIN BAK MARDİN`DE GENÇLERLE BASKETBOL OYNADI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi için gittiği Mardin`de sporcularla ve gençlerle bir araya geldi.Mardinli gençler ile basketbol maçı yapan Bakan Osman Aşkın Bak, Mardin Gençlik Merkezi`nde incelemelerde

Mardin 4.03.2018 16:08:03 0
BAKAN  OSMAN AŞKIN BAK MARDİN`DE GENÇLERLE BASKETBOL OYNADI

 

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi için gittiği Mardin'de  sporcularla ve gençlerle bir araya geldi.Mardinli gençler ile basketbol maçı yapan  Bakan Osman Aşkın Bak, Mardin Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

 

 Sabah saatlerinde havayolu ile Mardin'e gelen ve karayolu ile Şırnak'a geçen Gençlik ve Spor BakanıOsman Aşkın Bak, Şırnak AK Parti İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı. Daha sonra Mardin'e gelen  Gençlik ve Spor BakanıOsman Aşkın Bak,Mardin Valiliğine geçerek burada bir süre Vali Mustafa Yaman'dan bilgi aldı.Bakan Osman Aşkın Bak daha sonra Ak Parti Mardin il Başkanlığına geçerek  burada Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri ve Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı ve Partililer tarafından karşılandı.

 

 Gençlik ve Spor BakanıOsman Aşkın Bak daha sonra Mardin Valisi Mustafa Yaman,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı  ,Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri  ve Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin ile birlikte Mardin Gençlik Merkezini ziyaret ederek,   sporcularla ve gençlerle bir araya geldi.Mardinli gençler ile basketbol maçı yapan  Bakan Osman Aşkın Bak, Mardin Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

 

Mardin Gençlik Merkezinde Müdür Yusuf Dağ tarafından karşılanan  Gençlik ve Spor BakanıOsman Aşkın Bak ve beraberindeki heyet ,Gençlik merkezinde bulunan gençlerle bir süre sohbet etti.

 

Mardinli gençlerle Basketbol  oynayan  ve bir süre sohbet eden Gençlik ve Spor BakanıOsman Aşkın Bak'a Gençler tarafından yapılan bir tablo   Mardin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi Çomaktekin  tarafından kendisine hediye edildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62