BAKAN LÜTFÜ ELVAN MİDER`İN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ve Mersin Valisi Ali İhsan Su Mersin Midyatlılar (MİDER)Derneğinin iftar yemeğine katıldı.

1.06.2018 23:47:47 0
BAKAN LÜTFÜ ELVAN MİDER`İN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ve  Mersin Valisi  Ali İhsan Su Mersin Midyatlılar (MİDER)Derneğinin  iftar yemeğine katıldı.

 

 

Mersin Midyatlılar (MİDER)Derneğinin geleneksel iftar yemeğine katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,  Ak Parti Mersin Milletvekili Kemal Yüksel,Mersin Valisi  Ali İhsan Su ve Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik  iftar yemeğine katılan vatandaşlarla sohbet ederek,sorun ve şikayetlerini dinledi.

 

İftar sonrasında yaptığı konuşmada devlet ve hükümet tarafından yürütülen yatırımlar, projeler, ihracat teşvik ve destekleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, önümüzdeki süreçte verimlilik esasına dayalı, teknoloji yoğun ve yüksek katma değerli bir büyüme öngördüklerini kaydetti.

 

Konuşmasının devamında, son dönemde yaşanan döviz kurlarındaki dalgalanmaya değinen Bakan Elvan, Merkez Bankası'nın almış olduğu tedbirlerle tüm olumsuzlukların büyük ölçüde üstesinden gelindiğinin altını çizdi.

 
Mali disiplinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini de kaydeden Bakan Lütfi Elvan, vergi düzenlemelerinde ise öngörülebilirlik, istikrar ve tabana yayılmayı gözeteceklerini, kayıt dışılık ve yolsuzlukla mücadele ederek daha sağlıklı bir iş ortamının tesis edileceğini söyledi.
 
 
Sözlerine, güçlü finansal sistemin güçlü ekonominin olmazsa olmazı olduğunun üzerinde durarak devam eden Bakan Elvan, üretken ve istihdam dostu yatırımları teşvik etmenin temel öncelikleri olduğunu vurguladıktan sonra, işletmelerin sermaye piyasalarını daha aktif kullanmalarını sağlayacaklarını kaydetti.
 
 
MİDER Mersin Midyatlılar Derneği toplantı salonunda düzenlenen iftar yemeğine Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,Ak Parti Mersin Milletvekili Kemal Yüksel,Mersin Valisi  Ali İhsan Su ,Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ,Mersin Emniyet Müdürü  Mustafa Sever ,çok sayıda bürokrat, Mülki idare Amirleri  ve Mersinde yaşayan Midyatlı vatandaşlar katıldı.
 
 
MİDER Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Mider Başkanı Zeyni Acat ve Mider Başkan Yardimcısı Hamdi Çeker İftar Yemeğine  katılanlara teşekkür etti.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN
 

 

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00