BAKAN KAYA`DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya,Altındağ Belediye Başkanı Dr.Veysel Tiryaki ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişimini durdurmak isterken şehit düşen Altındağlı vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret etti.

3.08.2016 16:12:49 0
BAKAN KAYA`DAN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya,Altındağ Belediye Başkanı Dr.Veysel Tiryaki  ile birlikte, 15 Temmuz darbe girişimini durdurmak isterken şehit düşen Altındağlı vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret etti.

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca’nın da yer aldığı taziye ziyaretlerinin ilki, Genelkurmay Başkanlığının önündeki olaylarda darbecilerin tanktan açtığı ateş sonucu şehit düşen Muzaffer Aydoğdu’nun baba ocağına gerçekleştirildi.

Şehidin ailesine taziyelerini ileten Bakan Kaya, ‘’Şehit düşen kahramanlarımız iman gücüyle tanklara meydan okudular. İkinci bir Kurtuluş Savaşı verdik’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretler kapsamında şehitler İbrahim Ateş, Suat Aloğlu, Yıldız Gürsoy, Yusuf Elitaş, ve Celalettin İbiş’in evlerine de taziye ziyaretinde bulunan Bakan Kaya, ‘’Devletimiz olarak bütün imkanlarımızla şehit yakınları ve gazilerimizin her zaman yanındayız’’ dedi.

Altındağ Belediye Başkanı Dr.Veysel Tiryaki  ise şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendiklerini belirterek, Altındağ’daki tüm şehitlerin ailelerine belediye olarak bir ev verileceğini duyurdu. “Bundan 50 yıl sonra doğan çocuklarımız dahi kahraman şehit ve gazilerimizi unutmamalı ki, aynı şeyler tekrarlanmasın” diye konuşan Başkan Tiryaki,ülkemizin bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağına inandığını dile getirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01