BAKAN ELVAN KILIÇDAROĞLU`NU MARDİNLİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ŞİKAYET ETTİ

Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan,Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan , Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ,Mersin Valisi Ali İhsan Su, ve Ak Parti ilçe Başkanları Mersin`deki Mardin hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

3.12.2017 16:43:21 0
BAKAN ELVAN KILIÇDAROĞLU`NU MARDİNLİ HEMŞEHRİ DERNEKLERİNE ŞİKAYET ETTİ

 Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan,Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan , Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ,Mersin Valisi  Ali İhsan Su,   ve Ak Parti ilçe Başkanları  Mersin'deki Mardin hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Mersin Yenişahir'de bulunan Loba Cafe'de  gerçekleştirilen toplantıya Mersin'de faaliyet yürüten Tüm Mardin Hemşeri derneklerinin yönetimlerinin yanısıra Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan,Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan , Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ,Mersin Valisi  Ali İhsan Su,   ve Ak Parti ilçe Başkanları  katıldı.

 

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada Mersinde faaliyet yürüten Mardin Hemşeri Dernek Başkanlarıyla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içinde Mersin'imizi büyüterek, hakettiği yere taşımak için biraraya gelerek görüş alışverişinde bulunduk.

 

Hacı Özkan Toplantıya yöneleik olarak şunları söyledi;Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan, Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su, Mersin İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik ve ilçe Başkanlarımızla birlikte Mersin'de Faaliyet yürüten Mardin hemşehri derneklerinin temsilcileri ile bir araya geldik . Sorunlarını dinledik.Hükümetimizin Mersin'deki yatırımları hakkında bilgi verdik.''Dedi.

 

 

Toplantıda Türkiye'ye yönelik saldırılar olduğuna dikkati çekenKalkınma Bakanı Lütfi  Elvan ise , şyaptığı konuşmasında şunları söyledi;

 

"Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye’mize yönelik içte ve dışta bir saldırı ve algı operasyonu başlatıldı. Üzülerek söylüyorum, maalesef ülkemizde de bazı siyasi partiler bu saldırılara alet oluyorlar. Öyle bir görüntü ortaya çıkıyor ki bir taraftan Türkiye'ye dışarıdan bir saldırı ve algı operasyonu yapılıyor, diğer taraftan da içeriden bazı operasyonları yapmaya çalışan bir girişim olduğunu görüyoruz. Bu bizi ziyadesiyle üzüyor. Zaman milli birlik ve beraberlik zamanıdır. Çok açık ve net söylüyorum, kenetlenme zamanıdır. Bir, beraber, dayanışma içerisinde olma zamanıdır. Dışarıdan ülkemize karşı, nereden gelirse gelsin, nasıl olursa olsun bir saldırı ve algı operasyonu varsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her bir kişinin, kesimin ülkemiz, devletimiz, milletimiz, ay yıldızlı al bayrağımız için herkesin  kenetlenmesi gerekiyor."

Kalkınma Bakanı Elvan, 17-25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da darbe girişimlerinin halkın iradesi ile  gerçekleştirilemediğine dikkat çekerek, darbeye izin vermeyeceklerini  söyledi.

Toplantıya katılan Mersin Midyatlılar Derneği MİDER başkanı Zeynel Acat ise Küçük bir Türkiye'yi temsil ettiklerini belirterek,, çocuklarımıza  mükemmel bir Mersin bırakmak için derneklerin de katkı koymak zorunda olduğunu anlattı. Sayın Bakan,Mlletvekili ve Ak Parti il ve ilçe Başkanlarımız  ile görüş alışverişinde bulunduk.Dernek çalışmalarına yönelik bilgi  verdiklerini belirten başkan Acat   dernek ziyaretleri, seminerler düzenlemek istediklerini Mersinde faaliyet yürüten Tüm Mardin Hemşeri Dernekleri ile dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

 

MİDER Yönetim Kurulu üyesi Hamdi Çeker ise toplantıya katımaktan dolayı çok memnun olduğunu belirterek toplantının çok verimli geçtiğini açıkladı.


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00