BAKAN BERAT ALBAYRAK MARDİN`DE GENÇLERLE BULUŞTU

Çeşitli temas ve İncelemelerde bulunmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Mardin?e geldi.Mardin`de Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasına katıldı.

3.06.2018 12:16:11 0
BAKAN BERAT ALBAYRAK MARDİN`DE GENÇLERLE BULUŞTU

Çeşitli temas ve İncelemelerde bulunmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak  Mardin’e geldi.Mardin'de Ak Parti Mardin il Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasına katıldı.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı Mardin Havalimanında  Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu  ve il protokolü ve Ak Parti Mardin adayları ile il Teşkilatı karşıladı.


      Karşılamanın ardından Ak Parti Mardin Milletvekili adayları ile birlikte 1.Cadde esnaflarına ziyarette bulunan Bakan Albayrak,  Atatürk Kültür Merkezi salonunda ‘’Gençlerle Buluşma’’ adlı konferansta  gençlerle bir araya geldi.Ak Parti  Mardin il Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmasına katılan Bakan Albayarak'a Ak Parti Mardin  İl Gençlik Kolları Başkanı  Ahmet Özkan günün anısına plaket takdim etti.

 

Programın ardından Mardin Valiliğini ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, daha sonra Mardin Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman ve beraberindeki heyet şehit ailesi ziyaretinde bulundular.

 

   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Akşam saatlerinde ise işadamları, kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile  iftarda bir araya geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak programlarının tamamlanmasının ardından Mardin den ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00