BAKAN ALBAYRAK VE BAŞKAN UYSAL ÜSKÜDAR?DA TANZİM SATIŞ NOKTASINDA VATANDAŞLARA SATIŞ YAPTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı?nda kurulan tanzim satış noktasını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan Bakan Albayrak ve Başkan Uysal, ürünleri in

Belediye Haberleri 12.02.2019 12:25:22 0
BAKAN ALBAYRAK VE BAŞKAN UYSAL ÜSKÜDAR?DA TANZİM SATIŞ NOKTASINDA VATANDAŞLARA SATIŞ YAPTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı’nda kurulan tanzim satış noktasını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan Bakan Albayrak ve Başkan Uysal, ürünleri inceledi, sebze satışı yaptı.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine “Üreticiden Tüketiciye Doğrudan Sebze” satışlarına 50 farklı noktada başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile birlikte Üsküdar’da kurulan tanzim satış noktasını ziyaret etti.

Bakan Albayrak ve Başkan Uysal, Üsküdar Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sebze tanzim satış noktasında vatandaşların alkış ve tezahüratlarla karşıladığı Bakan Albayrak ve Başkan Uysal, ürünleri inceledi. Sebze tartıp satış yapan Albayrak, vatandaşlarla da sohbet etti.

“FARKLI ÜRÜNLER DE SATIŞA SUNULACAK”


Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası İstanbul ve Ankara’da 80 noktada tanzim satış sürecinin başladığını belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Belediyesi yoğun bir çalışma ile kısa sürede örgütlendiler ve altyapıyı hazırladılar. Belirlediğimiz bu 9 ürünü üreticiden tüketiciye gayet makul fiyatlarla hiçbir marj koymadan sunuyoruz” dedi.

İlerleyen zamanlarda bu yapılanmayı daha da güçlendireceklerinin altını çizen Albayrak, “Tabi bu kısa vadeli bir çözüm. Orta ve uzun vadeli tedbirleri aldık. Merkezlerin ve ürün sayısının artması başta olmak üzere bu sistemi genişleteceğiz. Yine Cumhurbaşkanımızın bugün ifade ettiği gibi bu ve benzeri tanzim satış noktaları ile farklı ürünleri de sunacağız. Temizlik ürünleri, boron gibi bu ürünleri çeşitlendireceğiz, meyveler de gelecek. Burayı inşallah artıracağız” diye konuştu.

“TANZİM SATIŞ NOKTALARINA CİDDİ TALEP VAR”


Tanzim satış noktalarına çok ciddi bir talebin olduğunu kaydeden Albayrak sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul’daki 50 noktayı arkadaşlarımız gezdi. Çok ciddi bir talep var. Vatandaşımızdan memnuniyet var. Marketlerimizde de bugün fiyatlara baktığımızda tanzim satış noktalarımıza doğru hızla bir kayma var. 25 bin noktalık marketler zincirinde de bu fiyatların artık yayılmaya başladığını tüm Türkiye’de göreceğiz. Amaç da bu zaten. Spekülasyon yapmak isteyen, fahiş fiyatlama yapmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.  Çok daha iyi olacak. Vatandaşımız memnun, mutlu.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00