BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KAHRAMAN'A MİDYAT ESNAFINDAN YOĞUN İLGİ

Mardin Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vejdi Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında Midyat ilçesinde esnaf ziyareti yaptı

Mardin 29.04.2023 19:05:00 0
BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI KAHRAMAN

Mardin Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vejdi Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında Midyat ilçesinde esnaf ziyareti yaptı 

 

Mardin Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vejdi Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Deneyimli siyasetçi adaya halkın ve esnafın ilgisinin yoğun olması dikkat çekiyor.


Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Kahraman, seçim çalışmaları kapsamında Midyat ilçesinde esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledi.
Esnafların yoğun  ilgi gösterdiği Mardin Bağımsız milletvekili adayı Mehmet Vejdi  Kahraman : 


‘’Uzun yıllardır siyasette ve alanlardayım. Şehirlerimizi neredeyse sokak sokak, bina bina tarif edebilirim. Midyat aşkıyla, bağımsız ruhla esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Midyat kadim bir ilçemizdir.


Midyat Türkü, Arabı, Kürdü ve Süryani’siyle Mardin’imizin etnik ve kültürel mozaiğidir. Midyatlı kardeşlerimiz, Estelli kardeşlerimiz her şeyin en güzeline layıktırlar. Midyat esnaf ziyaretlerimize bugün de devam etti. Kıymetli Midyatlı esnafımız her şeyin farkındadır. Bütün esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diledikten sonra vatandaşlarımız ile bir raya geldik. "şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49