BAĞIMSIZ ADAY MAHMUT AKTAŞ MARDİN BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mahmut Aktaş,Bugün Mardin`de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Mardin 14.05.2018 21:34:34 0
BAĞIMSIZ ADAY MAHMUT AKTAŞ MARDİN BASINI İLE BİR ARAYA GELDİ

Mardin Bağımsız Milletvekili Adayı Mahmut Aktaş,Bugün Mardin'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Basın Mensuplarına adaylık sürecine ilişkin bilgiler veren,Mahmut Aktaş,Bir ekiple birlikte yola çıktıklarını,Milletvekili seçilse de,Seçilmese de kazançlı çıkacaklarını belirterek,Şunları söyledi:

 

''Malumunuz olduğu üzere, 27. dönem Milletvekilliği Seçimleri için Bağımsız Milletvekilliği adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. 
Bu yola hangi şartlar ve sebeplerden dolayı çıktığımızı sizlere arz etmek isterim.

 
Öncelikle bir ekip olduğumuzu ve müracaatımızı gerçekleştirmeden önce, bir kamuoyu yoklamasını yapığımızı belirtmek isterim. Yaptığımız bu kamuoyu çalışmaları neticesinde insanların mevcut siyasi partilere olan güvenlerini kaybettiklerini, yıllardır verilen sözlerin yerine getirilmemesi sebebiyle bu güvensizliğin, telafi edilemeyeceğini, kararsız seçmen sayısının arttığını belirledik.
Bu çalışmamız neticesinde, memleketimizde yapılan usulsüzlüklerin ve haksızlıkların karşısında ne kadar uğraşırsak uğraşalım sesimizin yeterince çıkmadığına, bu sebepten dolayı siyasetle ilgilenmemiz gerektiğine ve önümüzdeki bu seçimde siyasete girmek açısından şartların olgunlaştığına karar vererek zorlu bir yola çıktık. 


Memleket sorunlarının, siyasi partilerin politikalarına kurban edildiğine, yukarıdan atama usulü ile belirlenen milletvekillerinin, iradelerinin bulunmadığına ve bu şartlar içerisinde kim seçilirse seçilsin halkın değil başkalarının vekili olacağına kanaat getirdiğimiz için bağımsız aday olmamız gerektiğine karar verdik.

 

Bizi bu zorlu yola sevk eden sebeplerin, siyasi partilerin politikalarından daha zaruri olduğunu belirtmek isteriz. Zira; 
Memleketimizde önü alınamayan Madde Bağımlılığının gün geçtikçe arttığını gördük. Gençlerimizin ahlakını ve maneviyatını zedeleyen, sağlığına zarar veren bu belalar ile mücadele etmek istediğimizde önümüze bir takım engeller çıktı. Bu engelleri aşmanın yegane yolunun siyasi platformda yer almak olduğunu anladık. 

 

Niteliği gereği bir kamu hizmeti olan elektrik dağıtım hizmetinin, yüksek kâr amacı güden DEDAŞ firmasının tekeline bırakıldığını; bu firmanın tüm platformlarda peşinen haklı sayıldığını ve buna mukabil halkımızın hırsız olarak kabul görüldüğünü; bu firmanın kolluk kuvvetlerini, rahatlıkla kendi özel güvenlik görevlileri gibi kullanabilme kudretine sahip olduğunu gördük. Memleketimizin temel ekonomik dinamiği olan Tarıma, yüksek kar politikaları ile darbe indiren ve halkımızı rencide eden bu firma ile mücadele etme noktasında YUKARIDAN ATANAN BAĞIMLI MİLLETVEKİLLERİNDEN bizlere hayır gelmeyeceğini,  şahsiyetli bir mücadelenin tek yolunun bağımsız olarak siyasi platformda yer almak olduğunu anladık. 

 

Memleketimizde kısıtlı olan istihdam imkânlarının, belirli bir azınlık tarafından parsellendiğini ve ihtiyaç sahiplerinin bu imkânlardan mahrum bırakıldığını; Girişimci gençler ile esnaflar için ayrılan ödeneklerin paravan şirketler ve nitelikli dolandırıcılar arasında paylaştırıldığını; gerçek girişimciler ile şerefli esnafların bunlardan mahrum edildiğini gördük. İhtiyaç sahiplerinin hakkını, dünya malına doymayan zalimlerden söke söke almak için, genç girişimcilerimizin ve şerefli esnafımızın hakkını savunmak için tek yolun siyasi platformda yer almak olduğunu anladık. 

 

Bizim başımıza kaktıkları taziye evleri, asfalt yolları, çiçekleri ve heykelleri TORPİLLİ MÜTAHİTLERE peşkeş çektiklerini; bir liraya mal edilen işi 5 lira olarak bu milletin cebinden aldıklarını gördük. Bu zalimlerin arkasına sığındığı gücü delmenin ve bu milletin geleceğini korumanın yegane yolunun siyasi platformda yer almak olduğunu anladık. 
Bu sebeplerden ve bunlar gibi daha nice sebeplerden dolayı, tüm haksızlıkların karşısında en gür ses olma düsturu ile bu kutlu yola çıktık. 

 

Son olarak boş bir hayal veya heves ile bu yola çıkmadığımızı belirtmek isteriz. Toplumda bağımsız milletvekillerinin ancak oy satın alarak muvaffak olabilecekleri kanaatinin oluştuğunu gördük. Ancak BİZ BU HALK İÇİN VE YİNE İÇİNDE YAŞADIĞIMIZ ve HER BİRİNİ ŞAHSEN TANIDIĞIMIZ BU HALKA GÜVENEREK YOLA ÇIKTIK. İstişarelerimiz neticesinde vardığımız sonuç şudur ki biz bu seçimden her şekilde galip çıkacağız. Zira 


Hesaplarımız gerçekleşirse vekil olacağız ve kazanacağız, 
Hesaplarımız gerçekleşmezse biz başkalarına ilham kaynağı olacağız ve yine kazanacağız. 
Bizler biliyoruz ki, İMAN VARSA İMKANDA VARDIR. 
Bizler biliyoruz ki, Allah’ın izniyle büyük bir topluluğa galip gelen nice küçük topluluklar vardır!''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00