Tarih: 16.06.2023 10:14

Babalar Günü’nde Kimlik Saldırılarına Dikkat!

Facebook Twitter Linked-in

16 Haziran 2023

 

Hızla yaklaşan Babalar Günü öncesi   pek çok  tüketici, babalarına verdiği değeri ve sevgiyi göstermek için hediye alışverişi telaşına girdi. Kaspersky uzmanları, internet üzerinden babalar günü hediyesi alacak tüketicileri, siber saldırılara karşı uyardı.   

 

Tüketiciler, Babalar Günü’nde babalarını mutlu edecek hediyeyi bulmak için internet üzerinden arayışa başladı bile… Ancak Online alışverişin sunduğu kolay ve hızlı alışveriş imkanıyla birlikte, siber saldırılar da eş zamanlı olarak tehlike olarak karşımıza çıkıyor. 

 

Kaspersky uzmanları, siber suçluların, tüketicilerin Babalar Günü gibi online alışverişe daha çok yöneldiği bu dönemlerde artan kimlik avı saldırılarına karşı uyarıyor. Uzmanlar, bilinçli bir şekilde güvenlik önlemlerini takip ederek güvenilir kaynaklardan alışveriş yapmanın online alışveriş deneyimini daha güvenli hale getireceğini vurguluyor. 

 

Hediye alışverişini son dakikaya bırakan tüketiciler, mükemmel hediyeyi bulmak için güvenlik gibi kritik konuları ikinci plana iterek kötü kararlar alabiliyor. Kaspersky uzmanları bu tarz günlerde tüm kullanıcılar önemli ipuçları paylaştı

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —