Aziz Yıldırım: "Hevesleri kursaklarında kalacak"

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının Fenerbahçe'den ayrılması için yapıldığını belirterek, "Birilerinin yıllardır uğraştığı, Aziz Yıldırım'ın istifa edip gitmesidir. Ama bu olmayacak. Az

Spor 27.06.2013 16:13:34 0
Aziz Yıldırım:

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının Fenerbahçe’den ayrılması için yapıldığını belirterek, "Birilerinin yıllardır uğraştığı, Aziz Yıldırım’ın istifa edip gitmesidir. Ama bu olmayacak. Aziz Yıldırım’ın kellesini Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarından kalacaktır" dedi. Fenerbahçe’nin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe’yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz" dedi.

Sözlerine, "Bugün, UEFA Türkiye ligleri Türkiye’deki yargı bunlarla ilgili düşüncelerimi söyleyeceğim" diyerek başlayan Başkan Yıldırım, "Dün bize 5. Asliye’den yapılan tebligatla ilgili yanlış bilgilendirmeler yapılıyor. Baskın gibi söyleniyor" diyerek,  ilk olarak bugün kulüpte yaşananlar ve aksettirilme yöntemi ile ilgili olarak sözü Genel Sekreter Talat Yılmaz’a verdi.


Talat Yılmaz: "Veremeyeceğimiz hesap yok"

Talat Yılmaz, "Aziz Türk Milleti rastlantı denilmesi çok zer denilen olaylar peş peşe geliyor UEFA derken başka bir mahkeme kararıyla karşı karşıya kaldık. Bu karar bazı kasıt peşinde koşan kişiler tarafından yanlış yorumlanarak Fenerbahçe’nin itibarına, markasına yöneticilerine düşmanca tavra dönütü. Asliye Mahkemesi’nin verdiği karar, kulübü temsil ve izan etme yönünden mahkeme kararına kadar durdurma tedbiridir. Bu kesinlikle Fenerbahçe binasından, tesislerinden uzaklaştırma şeklinde yorumlanmamalı. Maalesef sanki kulüp bugün 1200’de baskına uğratılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Böyle bir olay söz konusu değildir. Dünkü mahkeme kararından sonra davacı yürütme için irca memuruyla gelmiştir. Böyle hassasa bir günde de Kadıköy Emniyeti’nden 4 polisle tedbir amaçlı gelmişlerdir. Bu olay sanki basında bir müdahale edilme şeklinde kamuoyuna yansıtılmaktadır ve böyle gayretler vardır. Bizim veremeyeceğimiz hesap yok. Bu mutlaka Türk Adaletinin vicdanı önünde gerçekleştirilecektir. Bu tatsız olay bizi Fenerbahçe’ye hizmetten geriye koymayacaktır" diye konuştu

Başkan Yıldırım: "Hevesleri kursaklarında kalacak"

Yaşanan sürecin amacına yönelik konuşan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı  Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırımı ile hesaplaşmaların Fenerbahçe üzerinden yapılmasına asla izin vermedim, vermeyeceğim. Ben Fenerbahçe’ye sonuçları değil başlangıçları değiştirmek için geldim. Bu başlangıçlar sayesinde Aziz Yıldırım’ı sevenler de sevmeyenler de bilirler ki tek düşüncesi Fenerbahçe olan Aziz Yıldırım ne teslim olur ne de teslim eder. Bu nedenle teslim olmayacağım. Fenerbahçe zor günlerden geçmektedir. Bu zor günleri kolaya çevirmek için bizi bölmeye çalışanlardan kurtulmalıyız. Birilerinin yıllardır uğraştığı, Aziz Yıldırım’ın istifa edip gitmesidir. Ama bu olmayacak. Aziz Yıldırım’ın kellesini Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarından kalacaktır" diye konuştu.

Aziz Yıldırım: "Genel kurul yapalım, herkes gelsin"

Tüm Fenerbahçelilere bir çağrı yapan Yıldırım, "Gün; birlik, beraberlik günüdür. Gün el birliğiyle Fenerbahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür. Kişisel çıkarlar için ayrılıp gitmek günü değildir. El birliğiyle Fenerbahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür. Taraftar grupları üzerinden Fenerbahçe’yi ayırmaya çalışıyorlar. Bunlara son çağrımdır. Türkiye’de bu hukuk garabetinden  kurtulana kadar olağanüstü kongre yapalım. Fenerbahçe’yi el birliği ile düzlüğe çıkaralım daha sonra yüz yüze hesaplaşalım. Bu yapılanlar sadece Fenerbahçe’ye zarar verir. Eğer bunu yapıp genel kurula gelme cesaretiniz yoksa sonsuza kadar susmalısınız. Tüm ihraç olanlara disiplin cezalı olanların genel kurulda affedilmesi için teklif getireceğim. Orada aday olan orada ne söyleyecekse söylesin, mahkeme kapılarında değil. Bunu Aziz yıldırım sözü olara söylüyorum. Olağanüstü kongreye güvenmiyorsanız kulübe yeni üye katılımlarını sağlayın ve artık mazeret üretmeyin" diye konuştu.

Aziz Yıldırım: "Bu mücadeleyi ölene kadar vereceğim"

Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan  Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım, "Ben Fenerbahçe için çok şey yaptım. Çok hatalarım olmuştur. Çok duygusal olmadım ama Fenerbahçe’yi  hiç bir zaman siyasete buluşturmadım, parti mitinglerinde şov yapmadım. Fenerbahçe başkanı olarak kendime menfaat sağlamadım. Fenerbahçe Kuvva-i Milliye’dir dedim aynı şeyi söylüyorum. Fenerbahçe’yi siyasete karıştırmadım şahsi çıkarlarım için menfaat sağlamadım kendi taraftarımı asla dolandırmadım. Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti’dir dedim. Bugün de diyorum. Elden giden şeyler var. Hapis yattım belki daha da yatacağım ama bu mücadeleye devam edeceğim. Bu mücadeleyi ölene kadar vereceğim. Fenerbahçe’yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz.. Herkes bu gerçekle yaşamayı zamanla öğrenecektir. Hapis yattım,  belki daha dana yatacağım" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00