AZİZ AYYILDIZ LÜTFİ ELVANI TEBRİK ETTİ-

Mersin`de inşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, genç işadamı A. Aziz Ayyıldız,Yeni Kabinede Kalkınma Bakanı olan Mersin Milletvekili Lütfi Elvan`ı tebrik etti.

26.05.2016 10:01:47 0
AZİZ AYYILDIZ LÜTFİ ELVANI TEBRİK ETTİ-

Mersin'de inşaat sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, genç işadamı A. Aziz Ayyıldız,Yeni Kabinede Kalkınma Bakanı olan Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ı tebrik etti.

Aziz Ayyıldız,"Gururumuz Sayın Lütfi Elvan'ın Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı döneminde olduğu gibi yeni dönemde de ülkemiz ve Mersinimiz için çok önemli projelere ve hizmetlere imza atacağına inanıyorum." dedi.

65.Hükümeti değerlendiren Ayyıldız, "Son yıllarda içerde ve dışarda pek çok sorunla karşı karşıya kalan ülkemizin bu sarmaldan kurtulabilmesi için güçlü ve etkin bir iktidara ihtiyacı bulunuyor. Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın açıkladığı kabineyi zorlu bir dönem bekliyor. Bununla birlikte Hükümet’te yer alan bakanların önemli bir kısmının ekonomi odaklı bakanlardan oluştuğunu görüyoruz. Bu bizi sevindiriyor. Yeni dönemde de ekonominin ön planda olacağını görüyoruz. Bu çerçeveden bakınca başarılı olacaklarına inanıyorum.Sektör olarak bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de hükümetimizle el ele işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz.Ülkemizin yarınlarının bugünden daha iyi olması hepimizin ortak arzusu olmalıdır. Bu arzu eşliğinde Başbakan Binali Yıldırım'ı ve Kalkınma Bakanımız Lütfi Yıldırım ile Bakanlar Kurulu Üyelerimizi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07