AV.BEDİİ ENSARİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

8 Mart Günü İstanbulda vefat eden Marev`in Manevi Babsaı Ünlü İşadamı ,Hayırsever insan,Avukat Bedii Ensari,MAREV Sosyal tesislerinde Düzenlenen Törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Mardin 13.03.2014 09:33:50 0
AV.BEDİİ ENSARİ  SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

8 Mart Günü İstanbulda vefat eden Marev`in Manevi Babsaı Ünlü İşadamı ,Hayırsever insan,Avukat Bedii Ensari,MAREV İstanbul Sosyal tesislerinde Düzenlenen ve Mardinlilerin yoğun katılımı ile düzenlenen bir Törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Marev Kurucu Başkanı Av. Bedii Ensari’nin naaşı İstanbul Ataşehirde bulunan  Marev Sosyal tesislerinde düzenlenen bir törenle  ebediyete uğurlandı.

MAREV Tesislerinde düzenlenen  törene CHP  İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ,24.dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Abdulkadir Uslu,Eski Ulaştırma Bakanı ve Ankara MAREV Başkanı İbrahim Aksoy, Sudan Fahri Konsolosu,Zeynel Abidin Erdem ve Kardeşi İşadamı Nezihi Erdem, DSP Genel Başkanı Masum Türker,Marev Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu,Marev Yönetmenler Kurulu Başkanı Haluk Erdem,Marev Bakırköy Şube Başkanı Beşir Bilgin,Marev Gençlik Kolları Başkanı Numan Yedikardeş,Marva vakfı Başkanı Remzi Yedikardeş,Sıddık Ensari, Mardin Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İbrahim Biter Marev vakfı yöneticileri,Finans Kulüp yöneticileri ve Geniş bürokrat ve İş Adamları ve Mardinlilerin katılımıyla düzenlendi.

Marev tesislerinde yapılan Törende konuşmacılar,Avukat Bedii Ensari hakkında konuşmalar yaptıktan sonra Mardinli ünlü işadamı,Avukat Bedii Ensari 09.03.2014 Pazar günü Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazını müteakip, Karacaahmet Mezarlığı’na toprağa verildi.

Ensari Marev kurucu üyeliğinin yanısıra Marbaş Menkul Değerler  Yönetim Kurulu Başkanlığı, Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, İMKB Disiplin Komitesi Başkanlığı, Finans Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliği, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör temsilciliği gibi birçok önemli görevlerde bulundu.

Bedii Ensari, 1960`ta A.Ü Hukuk Fakültesinden mezun olup; hakimlik, avukatlık yaptıktan sonra uzun zaman reel sektörde inşaat sanayiinde, çimento sanayiinde, döküm sanayiinde kademe yöneticiliği yaptı.

Bu arada Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Turhan, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari`nin vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Borsa İstanbul’dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen isimlerinden biri olan, bir dönem Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör Temsilciliği görevini de icra eden, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Bedii Ensari`nin vefat ettiği belirtildi.

Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Sayın Av. Bedii Ensari`nin vefatına dair Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr M. İbrahim Turhan`nın taziye Mesajı yayımladı.Turhan Mesajında şunları söyledi:

``Türkiye sermaye piyasalarının önde gelen isimlerinden biri olan, bir dönem Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı, Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği ve TOBB Sektör Temsilciliği görevini de icra eden, Borsa İstanbul Disiplin Komitesi Başkanı Sayın Av. Bedii Ensari, Hakk`ın rahmetine kavuşmuştur. 

Merhum Ensari; bugüne kadar herkes için bilgi birikimiyle bir duayen, gösterdiği yol ile bir ağabey olmuştur. Özellikle işine duyduğu saygı ve sevgi, merhum Ensari’yi her zaman için sektörümüzün ahlaki bir değeri olarak hatırlamamızı sağlayacaktır. 

Borsa İstanbul çatısı altında faal görev aldığı dönemde de katkılarını esirgemeyen değerli dost ve ağabeyimiz merhum Bedii Ensari’ye Borsa İstanbul olarak Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. ``Denildi.

 

BEDİİ ENSARİ KİMDİR?

Bedii Ensari, 1960 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Hakimlik, Avukatlık yaptıktan sonra uzun zaman reel sektörde inşaat sanayiinde, çimento sanayiinde, döküm sanayiinde kademe yöneticiliği yaptı.

Sermaye piyasalarının duayen ismi Bedii Ensari;
* Marbaş Menkul Değerlerin Yönetim Kurulu Başkanlığı,
* Borsa Aracı Kurum Yöneticileri Derneği Başkanlığı,
* İMKB Disiplin Komitesi Başkanlığı,
* Finans Kulüp Yönetim Kurulu Üyeliği,
* Takasbank Yönetim Kurulu Üyeliği,
* TOBB Sektör temsilciliği gibi birçok görevlerde bulundu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

HABER:İSMAİL DİNÇEL-ABDULLAH ORTAÇ

 

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu`na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.



25° / 13.5°
  • BIST 100

    10169,43%-0,04
  • DOLAR

    32,29% 0,11
  • EURO

    35,00% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2450,83% 0,20
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00