ATO Yeni Yönetim Kurulu Vali Yüksel`i Ziyaret Etti

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Valisi Alâaddin Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Sağlık 25.07.2013 22:40:19 0
ATO Yeni Yönetim Kurulu Vali Yüksel`i Ziyaret Etti

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i makamında ziyaret etti. 

                   
Vali Yüksel, Salih Bezci ve Yeni Yönetim Kurulu Üyelerine görevlerinde başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Ankara Ticaret Odası, Başkent Ankara`da ticari hayatı destekleyen, dünyadaki tüm gelişmeleri takip eden, üyelerinin mesleğine uygun olarak bilimsel ve teknolojik gelişmelerine ortam hazırlayan, büyük bir üye yapılanması ile her geçen gün büyüyüp gelişen Ankara’mızın gurur kaynağı bir meslekî kuruluşudur.” dedi.

                    
Ankara Ticaret odasının yürüttüğü faaliyetlerle tam bir kanaat önderi meslek kuruluşu olduğunu ifade eden Vali Yüksel,  “ATO üyelerinin birbirleriyle ve halkla olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak suretiyle ülke ve Ankara sorunlarına karşı üst düzey duyarlı yaklaşımları sosyal sorumluluk adına önemli bir örnek teşkil etmektedir.” dedi. 

                   
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel konuşmasının sonunda Salih Bezci ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

                  
Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci de yeni dönemde yarım kalan projelerin yanı sıra yeni projeleri de hayata geçireceklerini söyleyerek. Bugüne kadar Ankara için sürdüğümüz çalışmaları yeni dönemde de aynı heyecanla sürdüreceğiz. Ankara ilinde Oda olarak Sayın Valimiz Alâaddin Yüksel’in tecrübesini, varlığını ve desteğini her daim yanımızda hissediyoruz. Ankara Ticaret Odasına verdiği değerden ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı kendisine müteşekkiriz.”dedi.

                   
Ankara Ticaret Odası Başkanı ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretin sonunda Ankara Valiliği tarihi binasında Vali Alâaddin Yüksel ile topluca fotoğraf çektirdiler.   


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04