ATO`DAN HÜKÜMETE TEŞEKKÜR

Ankara Ticaret Odası?nın (ATO) girişimleri sonuç verdi, sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete?nin dünkü mükerrer sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.

1.04.2017 11:15:37 0
ATO`DAN HÜKÜMETE TEŞEKKÜR

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) girişimleri sonuç verdi, sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı. Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete’nin dünkü mükerrer sayısında yayınlanarak yürürlüğe girdi.


 
-20 YILLIK HAYAL BİR GÜNDE GERÇEK OLDU-


 
Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyareti sırasında sigorta acentelerinin KOBİ statüsüne alınması konusunda destek istediğini hatırlatan Baran, “Sayın Başbakanımızın, hemen bizim yanımızda soyadı gibi yıldırım hızıyla verdiği talimat neticesinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız gerekli düzenlemeyi yaptı. Sigorta acentelerinin 20 yıllık hayali bir günde gerçek oldu” dedi.


 
-ATO'DAN TEŞEKKÜR-
 
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınması kararı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye teşekkür etti. Karar sayesinde Türkiye genelinde 16 bin sigorta acentesinin KOSGEB desteklerinden faydalanabileceklerini söyleyen Baran, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü olmak üzere tüm kabine üyelerine şahsım ve üyelerim adına teşekkürlerimi sunarım. Üyelerimizin sorunlarını aktardığımızda çözüm üretilmesi bizim geleceğe yönelik umutlarımızı daha da artırıyor” dedi. Baran, konuyu gündeme getiren ATO Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’ne de teşekkür etti.


 
Baran, sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınmasının sektörün gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: ATO`DAN HÜKÜMETE TEŞEKKÜR
23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00