ATO BAŞKANI BARAN: İSTANBUL SALDIRILARINI KINIYORUM

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İstanbul`da meydana gelen ve 38 kişinin şehit olmasına ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına neden olan terör saldırılarını kınadı.

11.12.2016 13:58:19 0
ATO BAŞKANI BARAN: İSTANBUL SALDIRILARINI KINIYORUM

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İstanbul'da meydana gelen ve 38 kişinin şehit olmasına ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına neden olan terör saldırılarını kınadı.

 

 
ATO Başkanı Baran, saldırıların ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Bu saldırı tüm Türkiye'yi hedef almıştır. Tüm Türkiye her kesimden insanıyla polisinin yanındadır. Gün bizim güvenliğimiz için hainlere göğsünü siper eden, huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan polisimizin yanında olduğumuzu dosta düşmana, tüm dünyaya gösterme günüdür.”

-POLİSİMİZİN YANINDAYIZ-

Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetediklerini belirten ATO Başkanı Baran, “Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız“ dedi.


Herkesin sokağa çıkıp, mahallesinde, iş yerinde, trafikte görev yapan en yakınındaki polislerle bir araya gelip onlara başsağlığı dileyip Mevlid Kandillerini tebrik etmesi  gerektiğinin altını çizen Baran, sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek olacaklarını söyledi.


Bu saldırıların Büyük Türkiye’yi yıldıramayacağını belirten Baran, “Bugün vatandaşlarımızın yolda sokakta karşılaştığı polislerimize başsağlığı dileyerek kandillerini tebrik ederek bu birlik ve beraberliği perçinleyeceğine ve göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04