Atalay,Kırıkkale`de vatandaşlarla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale`nin Keskin, Çelebi, Karakeçili, Bahşılı ilçeleri ve bazı beldelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset 27.07.2013 02:20:45 0
Atalay,Kırıkkale`de vatandaşlarla bir araya geldi

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kırıkkale`nin Keskin, Çelebi, Karakeçili, Bahşılı ilçeleri ve bazı beldelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği ilçe ve beldelerde vatandaşlarla sohbet eden Atalay, kaymakam ve muhtarlardan da bilgi aldı.

Atalay, Keskin ilçesi ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz dönemi ziyaretleri kapsamında milletvekilleri ve il teşkilatıyla ilçeleri ziyaret ettiklerini söyledi.

Ramazan ayında kendi sılalarında bulunmanın ayrı bir lezzet olduğunu ifade eden Atalay, hemşehrilerinin ramazan ayını kutladığını belirtti.

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu yönetiminde artık Kırıkkale`nin de temsil edileceğini ifade eden Atalay, şunları söyledi:

"Bunu son 2 yıl içinde birkaç defa dile getirdik ama yönetim kurulunda yeni boşalma oldu. Şimdi Kırıkkale Valimiz sembolik olarak, Kırıkkale`yi temsilen Makina Kimya Endüstrisi Kurumu`nun yönetim kurulu üyesi oluyor. Onun kararını verdik. Şu günlerde ataması yapılacak, oraya Ali Kolat Bey valimiz yönetim kurulu üyesi olarak atanacak. Bunun sembolik değeri yüksektir. Yani Kırıkkale`nin en üst yöneticisi, mülki amiri, Makina Kimya`da da olacak. Bundan sonra Makina Kimya ile Kırıkkale ilişkileri, inşallah direkt bu şekilde bilgilenme içinde yürüyecek. Biz bunu Kırıkkale siyaseti için de önemli görüyoruz. İlk defa Kırıkkale`de Makina Kimya ile bu derece iç içe girildi."

Atalay`a, ilçe ziyaretlerinde Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can, AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve çok sayıda partili eşlik etti.

 
 
 ABDULLAH ORTAÇ-KIRIKKALE



23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00