Aşure Yarışmasına Veliler Yoğun İlgi Gösterdi

Mardin`in Artuklu ilçesine bağlı Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulunda Gerçekleştirilen `Aşure Yarışması` Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

2.10.2017 22:33:54 0
Aşure Yarışmasına Veliler Yoğun İlgi Gösterdi

Mardin'in Artuklu ilçesine bağlı Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulunda  Gerçekleştirilen 'Aşure Yarışması' Renkli Görüntülere Sahne Oldu. Okul Bahçesinde saat 13.00'te başlayan yarışmada Juri, öğrenci velilerinin hazırladığı birbirinden lezzetli ve rengarenk aşureleri değerlendirmekte zorlandı.

 

Mubarek Muharem ayında minik öğrencilere Aşure bilinci oluşturmak ve işin içine biraz da eğlence katarak güzel bir gün  geçirmek amacıyla bu yıl ilki düzenlenen Aşure yapma yarışmasına  yaptıkları birbirinden lezzetli aşurelerle ,20  velinin katılıdığı  yarışmada  Juri,  velilerinin hazırladıklları   birbirinden lezzetli ve rengarenk aşureleri değerlendirmekte zorlandı.

 

Artuklu ilçesine bağlı Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulunda  Gerçekleştirilen ve Öğrenci Velileri  arasında düzenlenen 'Aşure Yarışması'  oldukça heyecanlı geçti. Yarışma jurisi dereceye girenleri belirlemekte zorlandı. Yapılan puanlama sonucunda dereceye giren velilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Artuklu ilçesine bağlı Şehit Öğretmen Abdulvahap Yersiz ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Elif Korkmaz yaptığı açıklamada;

''Her sene tekrarlanacak olan Aşure etkinliğimizin daha da anlamlanacağını ümit ediyorum. 
 
Eğitim de tüm yükün sadece eğitimciye bırakılmaması gerektiğini, bunun okul-öğrenci ve veli işbirliği ile daha yüksek yerlere ulaşabileceğini göstermiş olduk. 
 
Emeği geçen öncelikle okul aile birliğinde görev alan komisyon üyelerime, okul idarecim Yılmaz Yalçınkaya ve değerli ögretmenlerime daha sonra sevgili velilerimize teşekkür ederim.  
 
Ayrıca katkılarından dolayı esnaflarımızdan olan Taç Collection yetkili bayi Yakup Ayhancı'ya, Emirgan Avm kurucularına, Ruken Market sahibi Hüseyin Şimdi ye  teşekkürü bir borç biliriz. ''Dedi.
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04