Astaş Holding Uluslararası Konfeksiyon Fuarı`na Teknoloji Merkezi Kurdu

Hazır giyim sektörünü teknolojiyle buluşturan Astaş Holding, 24. Uluslararası Konfeksiyon Makinaları, Nakış Makinaları, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı'ndaki fuardaki en büyük standı açarak, Türkiye'ye ilk defa gelen ileri teknoloji tekstil m

28.04.2014 10:51:24 0
Astaş Holding Uluslararası Konfeksiyon Fuarı`na Teknoloji Merkezi Kurdu

Hazır giyim sektörünü teknolojiyle buluşturan Astaş Holding, 24. Uluslararası Konfeksiyon Makinaları, Nakış Makinaları, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’ndaki fuardaki en büyük standı açarak, Türkiye’ye ilk defa gelen ileri teknoloji tekstil makinalarını tanıttı.

 

Tüyap Fuarcılık tarafından 24-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen, Avrasya ve Avrupa’nın en büyük fuarı olarak kabul gören, 24. Uluslararası Konfeksiyon Makinaları, Nakış Makinaları, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’na Astaş Holding’in ileri teknoloji ürünleri damgasını vurdu.  

 Çeyrek asırdan fazla bir süredir geniş ürün yelpazesi ve ayrıcalıklı markalarıyla Türkiye konfeksiyon sektörünü teknolojiyle buluşturan, ASTAŞ - JUKI / Astaş Endüstri Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir ilki daha gerçekleştirerek, fuarda Styleshoots Yeni Nesil Fotoğraflama Sistemlerini tanıttı.

 

Yeni nesil fotoğraf sistemiyle, ürünlerin fotoğraflarını çekip anında e-ticaret sitesine ekleyin!

 Başta e-ticaret siteleri olmak üzere, tekstil alanında iş yapan markaları, çok ciddi bir zaman ve maliyet yükünden kurtaran Styleshoots Yeni Nesil Fotoğraflama Sistemleri dünyada konusunda ilk ve tek, patentli bir ürün olarak, Türkiye’ye Astaş tarafından getirildi. Styleshoots ile ürünlerin fotoğrafını çok hızlı, kolay ve yüksek çözünürlükte çekmek, üstelik tüm işlemi iPad kontrolünde yapmak mümkün hale geldi. Styleshoots fotoğraf sistemi başta, ürün gruplarına yönelik tasarımları arşivlemek, numune çalışmalarını müşterilere online göndermek, katalog oluşturmak, online mağazacılık yapmak gibi işleri en kolay ve en hızlı yapma amacına hizmet ediyor. Styleshoots’un en büyük avantajı ise, zaman ve maliyetten tasarruf, hızlı yatırım getirisi, sürekli yüksek kalite, ürünün satışa sunulmasını hızlandırma gibi imkanlar sunması.

 Ürünü, ortalama 15 saniye içerisinde yüksek görüntü kalitesi ile dekupesi hazır bir şekilde fotoğraflayan Styleshoots Yeni Nesil Fotoğraflama sistemiyle çekilen fotoğraflar, anında ister e-maille ister USB bellekle paylaşılabilir hale geliyor. Bu sistem, aynı zamanda şirketlerin kendi içlerindeki ürün arşivleme sorununu da hem çabuk hem de maliyetsiz bir şekilde çözüyor. Üstelik bu çözümü 170x115 cm’lik geniş aktif masası sayesinde, birden fazla ürünün aynı anda çekilebilmesine ve ürünlerde şirket içi oluşturulan barkotların okutulmasına olanak tanıyor.

 Konusunda dünya lideri ve ayrıcalıklı markaları, teknolojisi, geniş ürün yelpazesi ve hizmet kalitesiyle Astaş Holding, 30 yıldır Türk hazır giyim sektörüne ileri teknoloji ve kaliteyi sunuyor..

 Teknolojik yatırımların markaların önünü açtığı ilkesiyle hareket eden Astaş, fuardaki 1.300 metrekarelik alanda bir teknoloji merkezi kurdu. İleri teknoloji içeren çok sayıda makine ve otomatlardan oluşan dev bir konfeksiyon üretim tesisi görünümü veren teknoloji merkezinde, makinelerin çalışması, ziyaretçilere iş akışını izleyebilme imkanı ve yenilikleri de aşama aşama gösterme imkanı sundu. Makina, ekipman ve dikim metotlarının sergilendiği Astaş Juki standında dünya lideri 28 markanın en son teknolojileri, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 

 ‘Çözüm Ortağı Olduk’

Tüyap fuarının artık sadece Türkiye için değil tüm çevre ülkeleri için geleceğin dinamiklerini belirleyen bölgesel bir organizasyon olduğunu belirten Astaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Aşcı “Fuarların en büyük faydası, müşterilerin ürünlerin özelliklerini hem öğrenme hem de deneme imkanı bulması. Astaş olarak müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentisine göre makineleri tasarlayabiliyoruz ve daima en yeni ve en doğru ürünü sunmaya çalışıyoruz. Sektörde lider olmak, müşterilere istekleri doğrultusunda hizmet sunmaktan geçiyor. Bugün geldiğimiz noktada, müşterilerimizin istekleri doğrultusunda geliştirmiş olduğumuz sistemlerle onlara çözüm ortağı olmuş durumdayız” dedi.

 Astaş Juki’nin, 28 ayrı dünya markasının Türkiye’deki distribütörlüğünü de yaptığını hatırlatan Aşcı sözlerine şöyle devam etti:  Türkiye, dünyada tekstil sektöründe öncü bir rol oynuyor ve bu rolü teknolojik yatırımları artırarak güçlendirmenin mümkün olduğuna inanıyoruz, bu felsefeyle Türkiye’deki teknolojik üretimlerimize devam ediyoruz. Bunun yanı sıra İkitelli’deki fabrikamızda Türk hazır giyim sektörüne büyük fayda sağlayacak olan ambalaj ve poşetleme makinaları üretimi yapıyoruz.”

 Tüyap 24. Uluslararası Konfeksiyon Makinaları, Nakış Makinaları, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’ndaki dev Astaş Juki standında , Juki dikiş makineleri ve otomatlarının yanı sıra, sektöre yeni bir soluk getiren üstün Japon teknolojisine sahip Juki ev tipi dikiş makineleri sergilendi. Fuarda sergilenen ve deneme imkanı sunulan diğer ürünler arasında; Assyst CAD Sistemi, Topcut Bullmer serim/kesim sistemleri, Nedgraphics bilgisayarlı tasarım ve dizayn sistemleri, Svegea biye kesim makinaları, Juki dış giyim otomatları, Conti Complett punto dikiş makineleri, ASS dış giyim otomatları,  Strobel etek baskı dikiş makineleri, SDI  ve Ina askılı taşıma ve depolama sistemleri, Veit, Brisay, Kannegiesser ütü ve pres sistemleri, Astron poşetleme makineleri, Groz Beckert dikiş iğneleri, Astron aparatlar ile orijinal yedek parça çeşitleri de yer aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00