ASP İl Müdürü Suat Kenç?ten Cumhuriyet Bayramı mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , ?Kurtuluş Savaşı?nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir? dedi.

28.10.2017 19:55:34 0
ASP İl Müdürü  Suat Kenç?ten Cumhuriyet Bayramı mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , “Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir” dedi.

 

 

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ;  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yayınlanan mesajda İ          l Müdürü Kenç, “Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 94’ncü yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyoruz. Bu toprakları bize emanet bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

 

 Kenç mesajına şöyle devam etti:

 

“Kurtuluş Savaşı’nda verilen kahramanca mücadelenin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir. O günlerde ecdadımızın ortaya koyduğu birlik, azim ve kararlılık bugün de ülkemizin güçlü bir devlet olarak dünya milletleri arasında her geçen gün yükselmesinin en önemli kaynağıdır. Millet iradesinin yönetime dahil olduğu önemli bir gün olan 29 Ekim’de Cumhuriyeti her geçen gün ileri taşımanın kıvancını bir kez daha yaşıyoruz. Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye’sini el birliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev, daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir. Zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde, bölünmez bütünlüğümüze, demokrasimize, Cumhuriyet'imizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkmamız gerekmektedir.”

 

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç, “İstediğimiz birlik ve beraberliktir, bölünmez bütünlüğümüzün muhafazasıdır. Bu düşüncelerle Kurtuluş Savaşı’nda kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94'ncü yıl dönümünü kutluyor, Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve   kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor en kalbi sevgilerimle bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER  HABER -ELAZIĞ


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19