ASOF`TAN KIZILCAHAMAM?DA İLGİLİ KURUMLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

Merkezi Ankara?da olan ve ülkemizin birçok bölgesinden üyesi bulunan Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu ? ASOF, KIZILCAHAMAM?DA İLGİLİ KURUMLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ?nde bulundu.

9.01.2019 17:25:49 0
ASOF`TAN KIZILCAHAMAM?DA İLGİLİ KURUMLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ.

Merkezi Ankara’da olan ve ülkemizin birçok bölgesinden üyesi bulunan Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu – ASOF, KIZILCAHAMAM’DA İLGİLİ KURUMLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ’nde bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamada;

Kaçak avcılığın önlenmesi, su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması için yaptıkları özverili çalışmalarla kurallara uymayanların sürekli takipçisi olan Kızılcahamam İlçemizdeki ilgili kurumlara Federasyonumuzca teşekkür ziyaretinde bulunulmuştur.

 

Federasyon Başkanımız M. Serkan İNANÇ, Genel Sekreterimiz Dr. Bahadır M. CAN ile Mevzuat Komisyonu Üyelerimizden Bekir ÇETİN’in yer aldığı ziyaretlerde;

 

Kızılcahamam Kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ, Kızılcahamam İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Ali ÖZDEMİR, Kızılcahamam İlçe Jandarma Komutanımız Jandarma Binbaşı Kadir BİLGİN ve Karakol Komutanımız Jandarma Kıdemli Başçavuş Yakup KIZILAY makamlarında ziyaret edilmiştir. 

 

Kontrol alanları içerisinde irili ufaklı yaklaşık 35 Gölet ile 5 tane Baraj Gölü bulunup Başkentimiz Ankara’nın içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacının büyük bir kısmının karşılandığı sahaların korunması için çalışma arkadaşlarıyla birlikte gece gündüz denetimler yaparak yasadışı balık avcılığını kontrol altına almaya çalışmalarından dolayı göstermiş oldukları özveri için kendilerine camiamız adına memnuniyetimiz bildirilmiş, teşekkür edilmiştir.''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00