ASMMMO BAŞKANI ŞAHİN`DEN ATATÜRK TEPKİSİ

Eğitimde müfredattan Atatürkçülüğün çıkarılmasına tepki duyanlar, laik ve bilimsel eğitim isteyenler, change.org?da (Sosyal Medya?da) ?Atatürksüz müfredat istemiyoruz? başlığıyla bir kampanya başlattı. Kampanya 36 bin imzaya ulaştı.

11.09.2017 12:00:27 0
ASMMMO BAŞKANI ŞAHİN`DEN ATATÜRK TEPKİSİ

 

Eğitimde müfredattan Atatürkçülüğün çıkarılmasına tepki duyanlar, laik ve bilimsel eğitim isteyenler, change.org’da (Sosyal Medya’da) ‘Atatürksüz müfredat istemiyoruz’ başlığıyla bir kampanya başlattı. Kampanya 36 bin imzaya ulaştı.

 

BİZ ATAMIZI EVLERİMİZDE DE ANLATIRIZ

 

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ASMMMO) Başkanı Ali Şahin milletin Atatürk konusundaki yaşanan soruna gösterdiği tepkiye destek vererek şunları söyledi: Dünyada hiçbir millet kurucu değerlerini ve atalarını yok saymadı saymamıştır. Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının eğitim başta olmak üzere birçok alanda özellikle genç neslin hafızalarından silinme çabasını kabul etmiyoruz. Onların okullarda öğretmediği, anlatmadığı Atatürk’ü bizler evlerimizde çocuklarımıza anlatırız peki bu rezalete göz yumanlar geleceğe, millete, tarihe kendilerini nasıl anlatacaklar?

 

ASIL MESELE NEDİR?

 

2017 Yılında Türkiye’nin kurucu lideri olan Atatürk’ün eğitim müfredatından çıkartılması konusunda gerçek vatansever tarihçilere büyük sorumluluk düşüyor diyen Şahin, “İlber Ortaylı, Sinan Meydan, Saadet Özen gibi tarihçilerin bu günleri yazarak geleceğe ışık tutacaklarından şüphem yok. Asıl mesele Atatürk üzerinden Cumhuriyet ve Laikliğin yok edilmesidir. Biliyorlar ki toplumdaki Atatürk sevgisi ve direnci düşmeden istedikleri karşı devrim sürecini tamamlayamayacaklar.” dedi.

 

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04