ASLI TANDOĞAN'DAN 'PRENS'DİZİSİNE YÖNELİK SAMİMİ AÇIKLAMALAR

ÇEKİMLERİ SÜREN “PRENS” DİZİSİNDE HIRSLI, ENTRİKACI, GÜÇ SEVDALISI ‘LEYDİ ANARKİA’ YI CANLANDIRAN ASLI TANDOĞAN,DİZİYE YÖNELİK SAMİMİ ÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Magazin 13.04.2021 10:40:00 0
ASLI  TANDOĞAN

ÇEKİMLERİ SÜREN “PRENS” DİZİSİNDE HIRSLI, ENTRİKACI, GÜÇ SEVDALISI ‘LEYDİ ANARKİA’ YI CANLANDIRAN ASLI TANDOĞAN,DİZİYE YÖNELİK SAMİMİ ÇIKLAMALARDA BULUNDU.
 

Utandığım için hayatım boyunca kimseye laf sokmadım

Bu dizide ilk kez bu duygumu tatmin ediyorum 

 

Şimdiye kadar naif, masum, melek kalpli rollerde izlediğimiz Aslı Tandoğan ilk kez hırslı, güç sevdalısı, entrika cambazı bir karakterle karşımıza çıkacak. Prens dizisinin  “Leydi Anarkhia” sı hiçbir lafın altında kalmayarak bizi çok güldürecek. Tandoğan oynadığı karakterle ilgi “Utandığım için hayatım boyunca kimseye laf sokmadım, bu dizide ilk kez bu duygumu tatmin ediyorum” diyor 

 

Haberiniz var mı? Aslı Tandoğan bugüne kadar oynadığı karakterlerin aksine tam bir Amazon. Uzakdoğu sporlarında uzman, at biniyor, ok atıyor… MGX Film tarafından yapılan, senaryosunu Giray Altınok’un yazdığı, Bülent İşbilen’in yönettiği Dünyanın ilk virtual production dizisi olmaya aday “PRENS” de ilk kez kendi öz kimliğine yakın bir karakterle karşımıza çıkacak. Şöyle açıklıyor: “Leydi Anarkhia, şimdi baktığımızda olacak iş değil dediğimiz ama o dönemin şartlarına göre olması gerekeni yapan şeyler yapıyor. Fazla hırslı. Kocasına çok aşık. Başa geçmek için ne gerekiyorsa yapıyor. Hiçbir lafın altında kalmayan sürekli laf sokan bir kişi. Ben hiç öyle değilimdir, çok utanırım. Bu dizi ile belki de hiç yapamadığım bir şeyi yaparak tatmin oluyorum.”

Sanal prodüksiyonla çekilen ilk dizi olduğu için sektörün merakla beklediği Prens, Aslı Tandoğan için de çok cezbedici olmuş. “İlk defa denenecek diye içinde olmak istedim. Tek bir stüdyoya geliyorsun ama her şey sürekli değişiyor. Bu benim için çok konforlu. Uzun saatler yok. Soğuk, sıcak, üşüdüm yok. Tıkır tıkır çekiyoruz, bitiriyoruz. Biz komedi çekiyoruz ama gerçekten uluslararası standartlarda bir iş. İzleyici çok şaşıracak.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71