ASKERE ERKEN TERHİS MÜJDESİ!

Başbakan Yardımcısı Arınç, bayram namazı çıkışı soruları cevapladı.Başbakan yardımcısı Bülent Arınç açıklamasında halen silah altında bulunan uzun dönem erlere erken terhis müjdesi verdi.

Gündem 16.10.2013 09:06:14 0
ASKERE ERKEN TERHİS MÜJDESİ!

Başbakan Yardımcısı Arınç, bayram namazı çıkışı soruları cevapladı.Başbakan yardımcısı Bülent Arınç açıklamasında halen silah altında bulunan uzun dönem erlere erken terhis müjdesi verdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç şunları söyledi:

Askerlik süresinin kısaltılması ile ilgili çalışmaların önümüzdeki ay içinde tamamlanacağını ve süresini dolduranların terhis edileceklerini açıklayan Arınç, “Askerlik 12 aya inecek, bayramdan sonra yapılacak düzenlemelerle bu süreyi doldurmuş olanlar terhis edilecekler. Zannediyorum önümüzdeki ay içinde böyle bir düzenleme gerçekleşir, şimdiden askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum. Bundan sonra görevlerini yapacak olan gençlerimize başarılar diliyorum. Bu demokratikleşme paketi içinde yok ama bir süredir çalışmalar devam ediyordu. Kısa süreli askerlik aynı kalmakla birlikte uzun süreli askerlik 12 aya indirilecek. Önümüzdeki aydan itibaren bu süreyi dolduranlar terhis edilecek. Yeni askere gidenler 12 ay üzerinden gitmiş olacaklar. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA ÖZEL HABER

22.1° / 11.5°
  • BIST 100

    9078,43%-1,59
  • DOLAR

    38,56% 0,31
  • EURO

    43,56% 0,11
  • GRAM ALTIN

    4024,02% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6483,07% 0,00