Artuklu Üniversitesinde Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Etkinlikleri Devam Ediyor

Bu yıl Mardin Artuklu Üniversitesini tercih edip okulun farklı bölümlerine yerleşen öğrencilerin tanışma ve kaynaşmasını sağlamak, amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

29.09.2022 14:11:00 0
Artuklu Üniversitesinde Öğrencilere  Yönelik Oryantasyon Etkinlikleri  Devam Ediyor

Bu yıl Mardin Artuklu Üniversitesini  tercih edip okulun farklı bölümlerine yerleşen öğrencilerin tanışma ve kaynaşmasını sağlamak, amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

 

Mardin Artuklu üniversitesinin  ortamına ve çevreye uyumlarını kolaylaştırmak, şehri i tanıtmak, üniversitenin sunduğu imkanları göstermek, akademik ve idari birimlerin çalışmaları hakkında bilgiler vermek amacıyla düzenlenen oryantasyon programı Sağlı Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca kampüste gerçekleştirilen tanışma, konser ve tanıtım stantları etkinliğiyle devam etti.

 

Rektör Özcoşar da  Öğrencilerin Coşkusuna Ortak Oldu

 

Mardin Artuklu Ünivesitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar  da oryantasyon programı kapsamında düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.


Öğrenci toplulukları  ve üniversite farklı bölümleri tarafından açılan tanıtım stantlarını gezerek burada bütün öğrencilerle sohbet eden Rektör Özcoşar  öğrencilerin fotoğraf çekme isteklerini de geri çevirmeyip kendileriyle bol bol hatıra fotoğrafları çekti.

 

Öğrencilere ikram edilmek üzere hazırlanan ve etkinlik alanında farklı noktalarda öğrencilere sunulan aşure dağıtımına katılarak öğrencilere aşure ikram eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, bütün öğrencilere üniversite yaşamları boyunca muvaffakiyetler diledi.

 

Öğrencilerimiz Ahlak Bilgi ve Üretimleriyle Üniversitemizin Geleceği Olacak

 

Mardin Artuklu Üniversitesinin geleceğin üniversitesi olduğunu belirten Rektör  Özcoşar, üniversitenin 16 bini aşkın öğrencisinin de ahlak, bilgi ve üretimleriyle üniversitenin geleceği olacağının altını çizdi.   

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00