ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'DAN TIP FAKÜLTESİ VE MİDYAT SANAT VE TASARIM MERKEZİ KONUSUNDA ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Mardin Artuklu Üniversitesi rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar ,Nusaybin Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu derslik binası temel atma töreni sonrasında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Mardin 2.07.2021 10:48:00 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

Mardin Artuklu Üniversitesi rektörü Prof.Dr.İbrahim Özcoşar ,Nusaybin Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu derslik binası temel atma töreni sonrasında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

 

Mardinli Hayırsever İş İnsanlarının Eğitime olan katkılaraının çok önemli olduğunu belirten Rektör Özcoşar şunları söyledi;

 

Uzun zamandır Nusaybin Meslek Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerin Mardin merkezde geçici binalarında eğitim gördüklerini hatırlatan Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, "Girişimlerimiz sonucu Nusaybin Meslek Yüksekokulunun tekrar evine dönerek eğitime daha donanımlı  bina olanakları ile başlayacak olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Hayırsever iş insanımızın yapımını üstlendiği meslek yüksekokulu binası için kendisine minnettarız. Hayırsever iş insanı Ömer Özel Bey’in bu adımının çok anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. Bildiğiniz üzere üniversitemizde yeni açılan Tıp Fakültemizin eğitim ve hastane binalarının yapımını, Midyat Sanat ve Tasarım Fakültemizin binasının yapımını hayırsever iş insanları üstlendiler ve yakında bu binalarımızın da temelini atacağız inşallah. Ekonomik daralmanın yaşandığı şu günlerde devletimizin bütçesinden tek kuruş harcanmadan, hayırseverlerimizin katkılarıyla bu önemli eğitim binalarının üniversitemize kazandırılması çok önemli bir başarı ve kazanımdır. En kısa sürede tamamlanacak olan binaların öğrenciler ile buluşmasını temenni ediyor, üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Mardin’in tüm ilçelerinde akademik eğitim faaliyetlerinin modern yapılar ile sürdürülebilir olması ideali ile çalışmalarına gönüllü olarak ortak olmak isteyen  Hayırsever İş insanı Ömer Özel; "Bölgemizin yaşadığı gerek ekonomik gerekse toplumsal sorunların eğitim ile aşılabileceğine inanıyorum. Gençlerimizin okuyarak kendilerine değer katmalarını ve ülkemize hayırlı birer birey olarak faydalı olmasını diliyorum. Nusaybin’ de anne ve babamın  adına yaptırmak istediğim  “Neriman ve Celal Özel Nusaybin Meslek Yüksekokulu”  binasının en yakın sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine girmesini temenni ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLUHABER AJANSI-MARDİN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71