ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'DAN ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, her hafta “Öğrenci Buluşmaları” kapsamında üniversite öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Mardin 6.01.2022 12:36:00 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

 Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, her hafta  “Öğrenci Buluşmaları” kapsamında üniversite  öğrencileri  ile bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Bu hafta öğrencilerimiz ile kampüste ateş başında  çay-simit kahvaltı etkinliğinde buluşarak bir araya gelen Rektörümüz, öğrenciler ile samimi sohbetler gerçekleştirerek öğrencilerin içini ısıttı.

 

Her hafta öğrencilerimize vakit ayırarak onlarla bir araya gelen Özcoşar öğrencilerden gelen talep, istek ve önerileri dinleyerek öğrencilerin ihtiyaçlarını hızla çözüme kavuşturuyor.

 

Öğrenciyi merkeze alan eğitim anlayışı ile hareket ettiklerini aktaran Özcoşar öğrencilerin, üniversitelerin asıl öznesi olduğunu belirterek, öğrenciler ile birlikte vakit geçirmenin ve onların her türlü  ihtiyaçlarının giderilmesinin önemli olduğunu ifade etti.

Rektör- öğrenci buluşmalarını  çok değerli bulan öğrenciler, öğrencileri ile birebir ilgilenen rektörün az görünür bir durum olduğunu ve bu sebeple kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyleyerek Mardin Artuklu Üniversitesi’nde okumanın mutluluk verici olduğunu belirttiler.

Rektörümüz, öğrenciler ile açık havada yapılan kahvaltı etkinliğinin ardından,  Turizm Fakültemizi ziyaret ederek, Üniversitelerarası Gastronomi Şampiyonasına katılarak ödül alan öğrencilerimiz ile bir araya geldi. 

Uluslararası Mutfak, Geleneksel Mutfak, Tatlı ve Hamur işi kategorisinde yarışmaya katılarak üniversitemizi temsil eden dört öğrencinin madalya kazanarak geldiklerini ifade eden Özcoşar, yarışmada iki altın ve iki gümüş madalya alan öğrencilere teşekkür plâketi takdim ederek öğrencileri onure etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19