ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR'DAN MARDİNLİ İŞ ADAMI MAHSUM ALTUNKAYA'YA ZİYARET

Artuklu Üniiversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Genel Sekreter Eyüp Birkan ve Midyat MYO Müdürü Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan ile birlikte Gaziantep’te Altunkaya Şirketler Grubunu ziyaret etti.

Mardin 5.04.2023 11:57:00 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ ÖZCOŞAR

Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Genel Sekreterimiz  Eyüp Birkan ve Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan ile birlikte Gaziantep’te Altunkaya Şirketler Grubunu ziyaret ettiler.

 

Altunkaya Şirketler Grubu Başkanı Mahsum Altunkaya ile görüşen Mardin Artuklu Üniversitesi yöneticileri kendisine üniversitemiz gelişim ve eğitim sürecine verdiği katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.


Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörü   Özcoşar, ayrıca İş İnsanı Altunkaya’ya Üniversite  adına bir teşekkür şilti takdim etti.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi olarak üniversitesinn kuruluş ve gelişim sürecinde katkıları olan iş insanlarını zaman zaman ziyaret ettiklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Altunkaya Şirketler Grubu Başkanı hemşerimiz İş İnsanı Mahsum Altunkaya’yı da bu vesileyle ziyaret ettiklerini ve üniversitemize destekleri nedeniyle teşekkürlerini ilettiklerini kaydetti.
Bir sosyal bilimler üniversitesi olarak kurulan ancak kısa bir sürede tıp-turizm-ticaret-tarım-tasarım alanlarında da gelişim gösteren Mardin Artuklu Üniversitesinin bu ivmesinde iş insanlarının emeğinin ve işbirliğinin olduğunu hatırlattı. 

 

Altunkaya: Mardin’in Gelişimine Katkı Sunacak Artuklu Üniversitesine Katkı Sunmayı Sürdüreceğiz

 

Altunkaya ailesi olarak başarı için motivasyonumuzun ülke sevgileri olduğunu belirten Altunkaya Şirketler Grubu Başkanı İş İnsanı Mahsum Altunkaya, şehrimizin ve ülkemizin gelişimi için çalışan herkese ve her kuruma katkı sunmak istediklerini ve onlarla birlikte çalışmak arzusunda olduklarını ifade etti. Üniversitemizin de farklı alanlardaki başarılı çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini anlatan Altınkaya, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Üniversite Genel Sekreteri Eyüp Birkan ve Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan’ın ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.


Altunkaya, Mardin şehrinin gelişimine katkı sunan Mardin Artuklu Üniversitesine her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi. 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-GAZİANTEP
 

  •  


 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19