Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar , Gençlik Alanında Çalışma Yapan STK Temsilcileriyle Buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, gençlik buluşmaları kapsamında gençlik alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik Merkezleri temsilcileriyle bir araya geldi.

23.09.2022 12:57:00 0
Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar , Gençlik Alanında Çalışma Yapan STK  Temsilcileriyle Buluştu

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, gençlik buluşmaları kapsamında gençlik alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik Merkezleri temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Toplantıya, Mardin'de gençlere yönelik faaliyet yürüten Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, gençlik birimlerinin temsilcileri ve Gençlik Merkezleri yöneticileri katıldı.,

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar tarafından üniversitemizin gençlik alanında yaptığı çalışmalar ve öğrenci toplulukları ile ilgili katılımcılara bilgi verildi. Toplantıda ayrıca üniversite ve Sivil Toplum Kuruluşları arasında işbirliği ve koordinasyon konuları görüşüldü.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar: Üniversite ve Sivil Toplum İşbirliği Önemli

Akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel, toplumsal çalışmaların da gençlerin gelişiminde önemli yer tuttuğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, bu alanlarda gençlik çalışmaları yürüten bütün Sivil Toplum Kuruluşları ve Gençlik Merkezleri ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Üniversite ve Gençlikle ilgili Sivil Toplum Kuruluşlarının ve Merkezlerin ayrı ayrı imkanları ve fırsatlarının olduğunu anlatan Rektörümüz, bu imkan ve fırsatları buluşturup Gençliğe yönelik bir sinerji oluşturmanın mümkün olduğunu kaydetti.
Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, gençlik kollarının temsilcileri ve Gençlik Merkezleri yöneticileri söz alarak çalışmalarını ve gençlik çalışmaları ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Özcoşar, toplantı sonunda bütün katılımcılara katılım ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88