ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI TATLIDEDE'DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı'nın sağlık nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından seçim ile Başkanlığa getirilen Başkan Mehmet Tatlıdede Esnaf ziyaretlerine başladı.

Mardin 3.08.2022 09:36:00 0
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI TATLIDEDE

Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı'nın sağlık nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından seçim ile Başkanlığa getirilen Başkan Mehmet Tatlıdede  Esnaf ziyaretlerine başladı.

 

Ak Parti adayı olrak 30 Temmuz tarihinde yapılan seçimde 21 oy alarak Artuklu Belediye Başkanı seçilen Mehmet Tatlıdede,Dün Ak Parti Mardin il Başkanı Faruk Kılıç,Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Serdal Bağış ve Partililerle birlikte Eski şehirde Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Başkan seçilmesinin ardından,yayınladığı teşekkür mesajı  aldığı emanetin Kudsiyenin farkında olduğunu belirten ve destekleri için herkese teşekkür eden Başkan Mehmet Tatldede,Kadim kentin Esnafına Ak Parti il Başkanı Faruk Kılıç ve Artuklu ilçe Başkanı Serdal Bağış ile birlikte gerçeklştirdiği ziyretlerde esnaftan yoğun ilgi gördü.

 

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede;‘’İlçemizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan esnaflarımıza, özellikle içerisinde bulunduğumuz bu  dönemde  kolaylıklar diliyorum. Artuklu ilçesinin  daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için  vatandaşlardan bizzat tavsiyeler almaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı daha huzurlu ve mutlu edecek yatırımların önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımıza karar vermeden önce ilk olarak halkımızı düşünüyoruz. Onların ihtiyaçları ve  menfaatleri doğrultusunda yatırımlarımızı gerçekleştirmeye özen göstereceğiz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri zamanında ve yerinde olması için vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün İlçemizin ekonomisine önemli  katkıda bulunan esnaf ve sanatkârlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk.Mardin il  başkanım Faruk Kılıç,Artuklu ilçe başkanım Serdal Bağış başkanlarım ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Esnafımızdan yoğun ilgi gördük.Esnafımızın sorunlarını birlikte dinledik.Esnaflarımızın  Her birinin kazançlarının bereketli olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 

 

 


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,21
  • EURO

    34,79% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2412,57% -0,81
  • Ç. ALTIN

    4000,90% -1,78