ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALIDEDE'DEN 'TEŞEKKÜKÜR' MESAJI

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede 30 Temmuz günü yapılan seçimlerde ,Artuklu Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yayınladığı teşekkür mesajı ile Beklentileri boşa çıkarmayacağını söyledi.

Mardin 2.08.2022 09:12:00 0
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET TALIDEDE

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede 30  Temmuz günü yapılan seçimlerde ,Artuklu Belediye Başkanı seçilmesinin ardından yayınladığı teşekkür mesajı ile Beklentileri boşa çıkarmayacağını  söyledi.

 

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede sosyal medya hesabından yayınladığı  mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

''Sevgili Hemşehrilerim,

 

Hepinizi saygı,sevgi ve hürmetle selamlıyorum.Seçim sürecinde yola çıktığımız ilk günden itibaren büyük bir  gayret ve özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Daima şiar olarak belirlediğimiz ortak akıl  ve şeffaf yönetim anlayışı ile inşallah hep birlikte yöneteceğimiz  bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz.Tevazu ,Samimiyet ve gayretle  yürüdüğümüz bu kutlu yolu bundan sonraki süreçte aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz.Hangi partiye oy vermiş olursa olsun,bizler Artuklu'yu kucaklayacak  ve hizmeti ön plana çıkaracak belediyeceilik anlayışıyla, yola devam edeceğiz.Çünkü biz  biriz,beraberiz ve hep birlikte Artuklu'yuz.

 

Biliyorum bu görev kutsal emnattir.Üzerimde büyük bir sorumluluğun bulunduğunun farkındayım.Bu farkındalık içinde şahsıma inanan ,güvenen destekleyen herkesin beklentilerini boşa çıkarmayacğıma ve Artuklu'yu  bugün bulunduğu durumdan çok,çok iyi ,her anlamda ön plan çıkmış,genci,yaşlısı,kadını,erkeği ,zengini fakiri ile birlikte mutluluk ve barış ve huzur içinde daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğime söz veriyorum.

 

Hepinizi Saygı,Sevgi ve Hürmetle selamlıyorum.''Dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,57% 0,27
  • EURO

    34,94% -0,05
  • GRAM ALTIN

    2445,53% 0,40
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00