ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI IRMAK`TAN ŞAŞIRTAN UYGULAMA

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı M.Emin Irmak, geç gelen belediye personellerini tespit etmek amacıyla sabah erken saatte Belediye Binasının önünde Geç gelen personeli tespit etme çalışması yürüttü.

Mardin 22.08.2014 10:47:31 0
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI IRMAK`TAN ŞAŞIRTAN UYGULAMA

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı  M.Emin Irmak, geç gelen belediye personellerini tespit etmek amacıyla sabah erken saatte Belediye Binasının  önünde bekleyerek,mesai saatinGeç gelen personeli tespit etme çalışması yürüttü.

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı M.Emin Irmak, Artuklu Belediyesi Binasının girişinde oturarak,Mesaiye geç gelen personelleri tespit etmek amacıyla sabah erken saatlerde belediyenin hizmet binası önünde denetleme yaptı.

Artuklu Belediyesi Hizmet binası önünde yaklaşık bir saate yakın bekleyen Başkan Irmak,mesai saatinin başlamasından sonra geç gelen personellerin ismini tek tek kayıt altına alarak, belediyenin hizmet binası önünde denetlemesini sürdürdü.Başkan  Irmak’ın denetleme çalışmasına, eş başkan yardımcıları Mehmet Hadi Baran, İsmet Birtek ve Mustafa Çağatay da eşlik etti. Eş başkan Irmak, bir yandan belediye personellerini denetlerken bir yandan da belediyeye gelen yurttaşlarla görüştü.

Artuklu Eş başkanıM.Emin  Irmak, geç gelen ve gelmeyen belediye personellerini denetlemek amacıyla böyle bir yönteme başvurduklarını söyleyerek, geç kalan personellerin savunmalarını alacaklarını  geç gelen Personelin  geç gelmelerin devam etmesi durumunda yaptırıma başvuracaklarını da ifade ederek, personellerin vaktinde görev başında olmalarını istedi.

Ancak bazı Basın Mensuplarının çağrılarak,yapılan bu uygulamanın,Başkan`ın bizzat kendisi tarafından yapılmasının kafaları karıştırdığı,Denetleme sırasında Bazı mensuplarının da bulunması kafaların karışmasına neden oldu.




ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10173,40%1,17
  • DOLAR

    32,27% 0,07
  • EURO

    34,90% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2448,04% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3912,88% 0,00