ARTUKLU BELEDİYESİ FUAR`A HAZIR!

Artuklu Belediyesi'nin de katıldığı Mardin Tanıtım Günleri etkinliği için hazırlıklar tamamlandı.

4.02.2015 23:32:44 0
ARTUKLU  BELEDİYESİ FUAR`A HAZIR!

Artuklu Belediyesi’nin de katıldığı Mardin Tanıtım Günleri etkinliği için hazırlıklar tamamlandı. 

İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde Mardin Tanıtım Günleri adı altında açılacak olan etkinlik için tüm hazırlıklar tamamlandı. Artuklu Belediyesi’nin de stant açacağı etkinlik, 05 Şubat’ta başlayacak ve 08 Şubat tarihinde son bulacak. Artuklu Belediyesi’nin yanı sıra Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin ilçe belediyeleri, Mardin Valiliği, kaymakamlıklar ile birçok sivil toplum örgütü ve farklı kesimlerden esnafların da katıldığı etkinlikte, Mardin’in tanıtımı için katkıda bulunulacak. Etkinliklerde, fotoğraf sergileri, imza günleri, konserler, Mardin’e özgü ev yapımı ürünler, yemekler ve çeşitli el ürünleri de stantlarda olacak.

 Etkinlik açılışı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayan Artuklu Belediyesi, Mardin fotoğrafları, Mardin tanımından oluşan sinevizyon gösterimi, Artuklu haritası, Artuklu Belediyesi’nin 4 dilli masa ve duvar takvimleri ile eşantiyon ürünleri, yöresel kıyafetler ile Mardin’e özgü elbise ve ürünleri standında bulunduracak.

 Öte yandan, Artuklu Belediyesi Basın Yayın Personeli Serkan Kurt’un Şengal’deki saldırılardan kaçarak Mardin’deki kamplara yerleşen ve Artuklu Belediyesi’nin sahip çıktığı Êzidîlerin portrelerinden oluşan fotoğraf sergisini de sergileyecek.

 Artuklu Belediyesi adına Belediye Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Baran,Kültür Müdürü Arzu Yıldız ve belediye personelleri, belediyenin stant organizasyonunu sağladı. Fuar çalışmaları sürdüğü sırada Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak’da, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Eş Başkan Irmak, daha sonra tüm stantları dolaşarak, başarılar diledi.

 05 Şubat tarihinde saat 12.00’de açılışı yapılarak başlayacak olan fuar etkinliği 4 gün boyunca Feshane’de sürecek.


ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78