ARTUKLU YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE UNUTAMAYACAKLARI MARDİN KÜLTÜR TURU

Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`nün yürüttüğü Artuklu Yaz Okulları Projesi kapsamında bir ilke imza attı. Yarının umudu olan çocukların gezerek, görerek, eğlenerek öğrenmesine katkıda bulunmak amacıyla Kültürel Gezi Programı düzenledi.

Mardin 6.08.2017 18:36:44 0
ARTUKLU YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE UNUTAMAYACAKLARI MARDİN KÜLTÜR TURU

Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yürüttüğü Artuklu Yaz Okulları Projesi kapsamında bir ilke imza attı. Yarının umudu olan çocukların gezerek, görerek, eğlenerek öğrenmesine katkıda bulunmak amacıyla Kültürel Gezi Programı düzenledi. 

 

Artuklu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Programa katılan çocuklar  evlerinden alarak  Mardin'in Kültürel zenginlikleri ve büyülü tarihiyle  tanıştırmak için yola çıkıldı.

 

Artuklu   Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kültürel geziye katılan Yaz okulu öğrencilerinin    görkemli mirasımız karşısındaki merakı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Gezi esnasında  Öğrencilere Artuklu Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Program Güneydoğubub Efes'i olarak ünlenen Dara Antik Kent ile başlayıp ardından Deyrulzafaran Manastırı'nı ziyaret ve Kasimiye Medresesi gezisi ile son buldu. Artuklu Belediyesi Yaz Okulları kapsamındaki Kültürel Gezi Programları önümüzdeki gülerde devam edeceği öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34