ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN KANTİN VE ÇAY OCAĞI İHALESİ

Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüs içerisinde bulunan Kantin ve Çay Ocağını ihaale yolu ile kiralayacak.

24.10.2016 14:41:49 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDEN KANTİN VE ÇAY OCAĞI İHALESİ

Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüs içerisinde bulunan Kantin ve Çay Ocağını ihaale yolu ile kiralayacak.

Artuklu Üniversitesi Tarafından  Kantin ve Çay Ocağını Kiralama işine yönelik yayınlanan ihale ilanı ;

 

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN
 
 
     YER
 KİRALAMA   ALANI
 KULLANIM AMACI
 KİRALAMA SÜRESİ
 YILLIK TAHMİNİBEDEL (KDV Hariç)
  GEÇİCİTEMİNAT (TL)
 İHALE GÜNÜ  VE SAATİ
 Kampus Yerleşkesi
 75    m2
Edebiyat Fakültesi Kantin ve Çay Ocağı
 1 yıl
 85.000,00 TL.
  8.500,00 TL.
28.10.2016 Cuma günü saat 10:00’da
 
 
 
 
 
 
 
1- Yukarıda ismi, yeri, ve geçici teminatı yazılı Kampus Yerleşkesinde yapılacak olan Kantin ve Çay Ocağı İhalesi kiralama işi,  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 35 (d) ve 51 (g) bendine göre Pazarlık usulüyle ihalesi yapılacaktır.
2- İhale yukarıda belirtilen tarih ve saatte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı toplantı odasında yapılacaktır.
3- İhaleye katılmak isteyen istekliler Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında aşağıda belirtilen ihale günü ve saatine kadar ihale işlem dosyasını görebilir, ayrıca www.artuklu.edu.trsks.artuklu.edu.tr ile Mardin Valiliğiwww.mardin.gov.tr adresinden ücretsiz  öğrenebilir ve yukarıda anılan tarih ve saate kadar teklif dosyasını verebilirler.
4- İhaleye katılabilmek için; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve aşağıdaki belgeleri ihale dosyası ile birlikte vermeleri gerekmektedir.
 
İhaleye Katılabilme Şartları:
A ) İsteklinin Gerçek Kişi Olması Halinde
a- Nüfus Müdürlüğünden onaylı adres belgesi,
b- Nüfus Cüzdanı fotokopisi veya tasdikli bir örneği. (T.C. Kimlik Numarası olacaktır. İhale sırasında nüfus cüzdanının aslı komisyonca görülmek istenirse ibraz edilecektir.)
c- Noter tasdikli imza beyannamesi,
d- Vekaleten katılacakların noter tasdikli bu işe ilişkin noter tarafından düzenlenmiş vekaletname.
 e- Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınmış Adli Sicil Belgesi. ( Teklif vermeye yetkili kişi için  verilecektir.)
 f-  İhalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair belge.
 g- Kiraya verilecek gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair dilekçe.
 h- Geçici Teminat nakit olarak verilecek ise Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine yatırılacak ve alındı belgesi ihale komisyonuna teslim edilecektir, (2886 Devlet ihale Kanunu’nun 26’ıncı maddesinde tedavüldeki Türk Parası yanında belirtilen diğer değerler geçici teminat olarak verilecek ise  ihale komisyonuna teslim edilecektir)
              ı- Vergi Levhası ( Vergi Levhası olmayan kişi, ihaleyi kazanan yüklenici olması durumunda sözleşme düzenlemeden önce vergi mükellefi olacak ve vergi levhasını ibraz edecek.),
  j- İstekli tarafından imzalanmış idarece düzenlenen şartname örneği, 
B ) İsteklinin Tüzel  Kişi Olması Halinde
a- İlgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
b- Tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
c- Nüfus Müdürlüğünden onaylı adres belgesi,
d-  Teklif vermeye yetkili kişi için Nüfus Cüzdanı fotokopisi veya tasdikli bir örneği. (T.C. Kimlik Numarası olacaktır. İhale sırasında nüfus cüzdanının aslı komisyonca görülmek istenirse ibraz edilecektir.)
e- Vekaleten katılacakların noter tasdikli bu işe ilişkin noter tarafından düzenlenmiş vekaletname.
 f- Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından alınmış Adli Sicil Belgesi. ( Teklif vermeye yetkili kişi için  verilecektir.)
 g- İhalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair belge.
 h-  Kiraya verilecek gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair dilekçe.
  ı- Geçici Teminat. Nakit olarak verilecek ise Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı veznesine yatırılacak ve alındı belgesi ihale komisyonuna teslim edilecektir, (2886 Devlet ihale Kanunu’nun 26’ıncı maddesinde tedavüldeki Türk Parası yanında belirtilen diğer değerler geçici teminat olarak verilecek ise  ihale komisyonuna teslim edilecektir),
  j- İstekli tarafından imzalanmış idarece düzenlenen şartname örneği
 
Katılımcıların belgelerini ihalenin başlama saatinden önce, teklif zarfı birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Odasında ihale komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 37.maddesine göre uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır.
İhale dosyasında yukarıda sayılan belgelerden eksik belge veren istekliler ihale dışı bırakılacaktır.
Hazırlanan belgeler ihale saatine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teslim edilecektir.
Tahmini Kira Bedeline KDV dahil değildir.
Posta ile yapılacak müracaatlarda teklifin 2886 sayılı kanunun 37. maddesine uygun hazırlanması ve teklifin ihale saatinden önce komisyona ulaşması şarttır.
Rektörlüğümüz ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir. 
       
    İLAN OLUNUR
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
 

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79