ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDE GENÇLERDEN GRİPİN KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte gençlerin mutlu olması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Bu kapsamda Artuklu Üniversitesi?ne yeni gelen öğrenciler için pop grubu Gripin konseri düzenlendi.

Mardin 27.09.2017 16:53:19 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİNDE GENÇLERDEN  GRİPİN KONSERİNE YOĞUN İLGİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte gençlerin mutlu olması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.Bu kapsamda Artuklu Üniversitesi’ne yeni gelen öğrenciler için pop  grubu Gripin konseri düzenlendi. 

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentte gençlerin mutlu olması amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gençlik dostu projelerle gençlerin yaşadıkları şehirde huzurlu olmalarını hedefleyen Belediye, üniversite öğrencilerini de dikkate alan yapıda çalışmalar yapıyor. Bu kapsamda Artuklu Üniversitesi’ne yeni gelen öğrenciler için pop  grubu Gripin konseri düzenlendi.

 

Artuklu Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen “Şehrime Hoş geldin” etkinliğine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman’ın yanı sıra binlerce öğrenci katıldı. Programda Gripin konseri öncesinde Grup Göç konseri ve halk oyunları gösterisi de yapıldı.

 

 KENTE GELEN ÖĞRENCİLER EVLADIMIZ GİBİ...

 

Kente gelen her öğrenciyi kendi evlatları gibi gördüklerini kaydeden Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimizde 2017 ve 2018  eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla beraber Artuklu Üniversitemizde yeni öğrencilerine kapılarını açtı. Biz öğrencilerimize hoş geldin demek ve kendi evlerinde gibi htirmek için böyle bir program düzenledik. Şehrimize ilk defa gelen evlatlarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 MARDİN  ÖĞRENCİ KENTİ OLACAK

Kentte gençlere yönelik çalışmaların artarak devam ettiğini dile getiren Yaman, “Gençlerimiz yaşadıkları şehirde mutlu olsunlar diye sürekli çalışmalar yapıyoruz. Onların kaliteli vakit geçirebilmeleri için gençlik merkezi bilgi evi projemizi hayata geçirdik. Yetinmedik bölgemizin en büyük ve örnek gençlik merkezini çok yakında açıyoruz. Ayrıca kentimizin farklı mahallelerinde de gençlik merkezleri  açacağız. Gençlerimizin gelişimi adına başarıyla yolumuzda ilerleyeceğiz. Bu vesileyle şehrimize gelen öğrencilerimize tekrar hoş geldin diyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04