ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İLE MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM`DEN ?2023 EĞİTİM VİZYONU? TOPLANTISI

Mardin il Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mardin Artuklu Üniversitesi arasında 2023 eğitim vizyon belgesi çerçevesinde işbirliği toplantısı Artuklu Üniversitesi?nde gerçekleştirildi.

Mardin 15.02.2019 15:58:10 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İLE MARDİN İL MİLLİ EĞİTİM`DEN  ?2023 EĞİTİM VİZYONU? TOPLANTISI

Mardin il Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mardin Artuklu Üniversitesi arasında 2023 eğitim vizyon belgesi çerçevesinde işbirliği toplantısı Artuklu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

 

Artuklu Üniversitesinde gerçekleştirilen Toplantıya, Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Müdür Yardımcıları , Şube Müdürleri  Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Mücahit KOCA, Prof. Dr. Abdurrahman EKİNCİ, Bölüm Başkanı Dr. Öğretim görevlisi Faysal ÖZDAŞ ile Fakülte ve Yüksekokulların akademisyenleri katıldı.

 

Mardin   İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, “‘2023 Eğitim Vizyonu’ ile eğitimde bir dönüşüm ve değişim sürecinin başladığını; öğretim programlarının değerlendirilmesi, içeriklerinin öğretmenlere tanıtılması, öğretmenlerin eğitimi gibi konularda Artuklu Üniversitesi ile işbirliği çerçevesinde çalışacaklarını söyledi.” Sarı, Ayrıca “Eğitimin tüm paydaşları ile etkili bir işbirliği sağlandığında, toplumun tüm kesimlerine daha iyi bir gelecek sunabileceğimizi, Bakanlığımızın hazırladığı 2023 vizyon belgesi çerçevesinde bütünleşik bir işbirliğiyle birlikle bu değişim ve dönüşümü gerçekleştireceğimize inandığını; Bugünde bunun için Sayın Dekanımız ve çok değerli hocalarımızla birlikte bu işbirliğini somutlaştıracak adımlar attığımızı, İlerleyen aşamalarda, belirlenen başlıklarda kurulacak ortak komisyonlarla çalışmalarımızı daha üst seviyelere çıkarılacağını söyledi”

 

 Artuklu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mücahit KOCA  “Eğitimin bir ülke meselesi olduğunun ve Yüksek Öğretim Kurumunu temsilen fakültelerimiz bu meseleye imza attığını belirtti. Mardin’de eğitim-öğretimi daha ileri taşıma konusunda üzerlerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını ve tüm imkanlarıyla eğitim- öğretim faaliyetlerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yanında olacağız” dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04