ARTUKLU KAYMAKAMI ÖZTÜRK MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Artuklu Kaymakamı Şakir Öner ÖZTÜRK Dara ve Akıncı mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

29.11.2015 13:04:55 0
ARTUKLU KAYMAKAMI ÖZTÜRK MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Artuklu Kaymakamı   Şakir Öner ÖZTÜRK Dara ve Akıncı mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

Artuklu Kaymakamlığınca organize edilen mahalle ziyaretleri kapsamında Kaymakam Şakir Öner ÖZTÜRK Dara ve Akıncı mahallelerine ziyaretlerde bulunuldu. Ziyarette Kaymakam Şakir Öner ÖZTÜRK’e Mardin GAP sorumlusu Ömer SADİOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeyhmus SÜMER, İlçe Tarım Müdürü Ramazan DEMİRCAN, İlçe Müftüsü Mustafa Ali IŞIK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim DEMİR ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ramazan GÜZEL eşlik etti.

Artuklu’nun antik kenti olan Dara Mahallesine yapılan ziyarette ilk önce Mahalle Muhtarı İbrahim BİLGİÇ ziyaret edilerek, mahallenin sıkıntıları ile ihtiyaçları ve mahallenin geçim kaynakları hakkında bilgi alındı. Daha sonra mahallede bulunan taziye evinde incelemede bulunuldu.  Ardından mahallede eğitim veren ilk ve ortaokullar ziyaret edilerek,  24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Öğretmenlerin Öğretmenler günü kutlandı ve öğretmenlere çam sakızı çoban armağanı hediyeler Kaymakam ÖZTÜRK tarafından Öğretmenlere verildi.

Kaymakam Şakir Öner ÖZTÜRK, Dara mahallesinde ikamet eden ve kanser hastası olan Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeli Mustafa KAYA’yı evinde ziyaret ederek,   hastaya geçmiş olsun  dileğinde bulundu. 

Hasta ziyaretinden sonra Kaymakam Şakir Öner ÖZTÜRK,  moral ve motivasyon açısından Oğuz Jandarma Komutanlığına da ziyarette bulunarak, Karakolda görev yapan askeri personelle bir süre sohbet etti.

Dara Mahallesi  ziyaretinden  sonra Akıncı Mahallesine geçen ve buradaki Okulları ziyaret eden Artuklu Kaymakamı ÖZTÜRK, Ortaokulda incelemede bulundu, öğretmenlerin gününü kutladı ve öğretmenlerle sohbet etti. Mahalle Muhtarı İbrahim KELEŞ ve mahalledeki vatandaşlarla buluştu. Mahallenin sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını aldı. Ardından Kaymakam ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet Ortaköy’de bulunan taziye evini ziyaret ederek,  taziye sahiplerine başsağlığı dileğinde  bulundu. Taziye ziyaretinin ardından program son buldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00